x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Number one in Europa - Botezatu, premiat in Italia si invitat la Beijing

Number one in Europa - Botezatu, premiat in Italia si invitat la Beijing

de Catalina Iancu    |    22 Aug 2006   •   00:00
Number one in Europa - Botezatu, premiat in Italia si invitat la Beijing

Patria modei, Italia, a ales zilele acestea "Cel mai bun creator de moda din Europa". Acesta este nimeni altul decat Catalin Botezatu! La numai doua zile de la primirea titlului amintit, Bote a avut o prezentare la Saint-Tropez, dupa care va sustine un show de senzatie la Beijing.

Catalin Botezatu a participat recent la unul dintre cele mai mari festivaluri de moda din Italia. Eveniment la care au fost prezenti zeci de creatori din tara gazda, dar si din Brazilia, Germania sau China. Asociatia stilistilor italieni a oferit cu aceasta ocazie mai multe premii. Cel mai important dintre ele si anume titlul de "Cel mai bun creator de moda din Europa" i-a fost inmanat lui Catalin Botezatu, tocmai datorita activitatii sale sustinute la nivel international.

"TARUL MODEI". Gazdele au facut un studiu, atat pe internet cat si pe revistele de specialitate, si au ajuns la concluzia ca Bote este cel mai prolific designer din Europa. Mai precis, este cel care a facut cele mai multe prezentari peste hotare. Numai in ultimele trei luni, "tarul modei" (asa cum l-au numit ziaristii din "Biblia Modei") a aparut in 92 de ziare, in toate revistele de specialitate, si a saptea oara in Book Moda. Drept pentru care, dupa ce si-a sustinut prezentarea, a avut surpriza sa i se ofere premiul pentru "Cel mai bun creator din Europa!" "Aceasta este o distinctie pe care n-o aveam si care ma face sa ma simt extrem de mandru. Si inca o data ma face sa ma simt mandru pentru ca sunt roman", ne-a declarat Catalin Botezatu. Imediat dupa eveniment, ofertele au inceput sa curga. Botezatu a primit un contract pentru a face o prezentare la Milano, precum si posibilitatea de a intra, de acum incolo gratuit, la "Saptamana modei" de la Milano. O alta oferta care s-a ivit pe loc a venit din partea Fashion TV, in sensul ca luna viitoare Catalin va inchide unul dintre cele mai mari festivaluri de moda la Beijing. Caci cea mai frumoasa colectie este pastrata pentru final. Iar la numai doua zile distanta de la primirea premiului pentru cel mai bun designer din Europa, Bote a avut o prezentare de senzatie la Saint-Tropez, din nou intr-o actiune extrem de importanta, unde si-a prezentat noua colectie de lenjerie pentru femei.

INTAMPINAT CU LIMUZINE SI CAZAT LA CASTEL
Totul s-a desfasurat intr-un peisaj de vis, intr-o locatie din Sicilia, undeva langa Taormina, iar organizatorii au fost extrem de atenti cu designerul roman. Insusi primarul Cataniei a venit sa-l vada. Dupa ce l-au intampinat la aeroport cu limuzinele, l-au cazat intr-un castel absolut superb, unde toate geamurile apartamentului aveau vedere spre mare, toate cupolele erau pictate, iar din patul cu baldachin putea vedea toata plaja. Si, ca sa vedeti ce mica e lumea: administrarea acestui castel apartine unei romance, doamna Maria, care a fost bucuroasa de oaspeti, si tocmai de aceea a avut grija de Catalin de parca ar fi fost copilul ei.

×
Subiecte în articol: antimonden europa botezatu