x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Onomastica - Dragomiroiu a primit cadou un spectacol

Onomastica - Dragomiroiu a primit cadou un spectacol

de Dana Cobuz    |    17 Aug 2006   •   00:00

Pentru ca este unul din capetele de afis ale turneului estival organizat de sotul sau, impresarul Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu si-a serbat onomastica la munca, pe Litoral.

TRATATIE. Maria Dragomiroiu le-a oferit colegilor baclavale si admiratorilor sampanie
Pentru ca este unul din capetele de afis ale turneului estival organizat de sotul sau, impresarul Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu si-a serbat onomastica la munca, pe Litoral. Solista si-a sustinut recitalurile in trei teatre de vara, cele din Neptun, Eforie si Mamaia, intr-un cadru usor festiv, cu sampanie si baclavale.

DAR DIN DAR. "Pentru ca Sfanta Maria ne-a prins la munca, am vrut sa fac o surpriza atat sotiei mele, cat si admiratorilor sai, cu spectacolul «Un cadou de ziua mea». Mariile si Marinii care au venit la teatrele de vara unde am jucat la 15 august au fost scutiti de plata biletului, pe baza buletinului. In plus, le-am oferit la intrare un pahar cu sampanie, din partea Mariei Dragomiroiu", ne-a spus Bebe Mihu. Si unde-i gratis, romanul nu zice nu, la izvorul de bautura cu bule s-au asezat iute cateva zeci de sarbatoriti, chiar daca nu toti trecusera de varsta majoratului.

×
Subiecte în articol: antimonden