x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Paianjenul i-a invinetit ochiul lui Mircea Badea

Paianjenul i-a invinetit ochiul lui Mircea Badea

17 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
PREZENTARE DE MODA - Silvia Dumitrescu a venit imbracata ca pentru schi Designerul Liza Panait a prezentat luni colectia gL’amour. Au urcat pe podium si Iulia Fratila, Aida si Monica Petrica.
SIMONA ECOVOIU

LA TACLALE. Mircea Badea a stat toata seara in compania colegei sale, Gabriela Vranceanu Firea
REPROFILARE. Aida, partenera de scena a lui Fizz, a debutat ca fotomodel
BALERINA MIREASA. Cu aceasta rochita, Monica Petrica poate juca in "Craiasa Zapezii"
La World Trade Center, Casa de moda Vili si-a prezentat noua colectie de toamna-iarna, intitulata gL’amour. VIP-urile invitate, dintre care le amintim pe Stela Popescu, Anca Turcasiu si Angela Similea, au venit imbracate la patru ace. Doar interpreta Silvia Dumitrescu a confundat sala de moda cu partia de schi, preferand o caciula cu urechi, ochelari de soare, geaca si bocanci. Zina Dumitrescu si-a gasit cu greu un loc in sala, iar in timpul spectacolului a mestecat guma non-stop. De nervi? Ne abtinem.

PISCAT DE PAIANJEN. Mircea Badea a venit insotit de colega lui, Gabriela Vranceanu Firea. Desi avea un ochi umflat, el ne-a asigurat ca nu l-au lovit dusmanii, ci ca l-a piscat un paianjen. Si cu ochiul vanat, vedeta a reusit sa citeasca ziarele pentru revista presei de la Antena 1. Fizz, imbracat in negru si cu o cruce mare la gat, a admirat prestatia interpretei Aida, pe care o stiti din videoclipul lui, "Fara tine, noaptea". Am zarit-o si pe Nicoleta, fata cea mare a designerului Liza Panait, care peste doua luni va naste. Astfel, Liza Panait va deveni bunica. Ea mai are o fiica de opt ani, Maria, o prezenta permanenta in prezentarile Casei de moda "Vili".

×
Subiecte în articol: antimonden