x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Alina Sorescu

Patru intrebari pentru Alina Sorescu

15 Noi 2004   •   00:00

O cantareata cu "stofa" de actrita, dar nu de manelista

Click pentru a mari imaginea

Ai putea sa canti manele?
Nu, pentru ca manelele nu ma reprezinta. Este adevarat ca la petreceri si eu ascult acest gen muzical. De fapt, este mai degraba un curent, dar pentru ca exista un public destul de numeros care este innebunit dupa manele, mi-am permis sa-i spun gen. Dar nu pot spune ca sunt o admiratoare a lor. Cred ca sunt cantareti nascuti pentru astfel de muzica, dar eu nu ma vad cantand asa ceva.

Daca ti s-ar propune sa joci intr-un film, ai accepta?
Depinde de scenariu. Bineinteles ca as accepta daca consider ca rolul propus mi s-ar potrivi. De altfel, in acest moment, a devenit o moda sa apari intr-o productie autohtona. Sunt convinsa ca as face fata cu succes unei asemenea provocari. Si nu este doar parerea mea. Marele actor Alexandru Lulescu, care a vazut cum ma misc pe scena, m-a sfatuit sa dau la ATF, considerand ca am stofa de actrita.

Te vezi facand altceva in afara de muzica?
As continua cu televiziunea, care dupa muzica se situeaza pe locul al II-lea in topul preferintelor mele. Cand am inceput sa prezint emisiuni de divertisment, totul mi se parea o joaca. Dar, cu timpul, a devenit o adevarata pasiune. Dintr-un anumit punct de vedere, munca in televiziune se aseamana putin cu muzica, pentru ca in ambele situatii evoluezi in fata publicului pe care nu trebuie sa-l dezamagesti.

Ai facut un portret pentru barbatul tau ideal?
Trebuie sa-mi inteleaga munca si lipsa timpului liber. Sa fie inteligent si sa aiba un simt al umorului mai dezvoltat, sa stie cum sa comunice cu mine. Nu sunt o persoana dificila, dar fiecare femeie are cerintele ei. Aspectul fizic nu este important, ci frumusetea interioara! (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden