x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Diana Munteanu

Patru intrebari pentru Diana Munteanu

17 Noi 2004   •   00:00

O vedeta tv care crede ca valorile din show-biz-ul romanesc sunt date peste cap.

Click pentru a mari imaginea

Faci ceva special pentru a nu te ingrasa?
Nu fac foarte multe. Nu urmez un regim alimentar. O singura data am tinut o cura de slabire si am reusit performanta sa lesin. In ultima vreme am cam pierdut din vedere sa fac sport. Am facut opt ani de atletism, pentru ca am urmat liceul cu profil sportiv. Acum mi-am propus sa merg la sala. De obicei, cand imi propun ceva, realizez.

Iti place lumea vedetelor din care faci parte?
Nu prea, chiar daca si eu fac parte din ea. In tara noastra cred ca avem putine vedete. Iar acelea nu ies in evidenta asa cum ar fi normal. Persoane publice sunt atat de multe! Nu stiu daca exista o lume a show-biz-ului dezvoltata in tara noastra. Nu este inca bine asezata o astfel de lume. Valorile sunt date peste cap, de-a binelea. Nu-mi place sa spun aceste lucruri, dar aceasta este situatia.

Astepti ca viitorul sa-ti aduca ceva in mod special?
Nu astept nimic special. Doar sa nu fiu dezamagita. Dar nici nu-mi fac prea multe sperante. Nu imi place sa ma gandesc la ce o sa fie, cum o sa fie. Am facut asta de cateva ori si nu a iesit niciodata cum am vrut. Mi-am propus doar sa imi iau casa aproape de studio si am reusit. Am vrut un apartament cu doua camere, foarte simplu si modern. Imi mai doresc sa mearga bine treaba la MTV.

Pretuiesti timpul liber pe care-l ai?
In timpul liber, care nu e foarte mult, pentru ca am filmari aproape zilnic, mai frecventez locurile publice, dar nu foarte mult, pentru ca e aglomerat. Mi se intampla sa vad aceleasi fete. Seara imi place sa merg in cluburi unde ma mai intalnesc cu lumea cunoscuta, mai vorbim despre una, despre alta. Nu fac ceva deosebit. Merg des la cinema, iar uneori prefer sa ma odihnesc si atat. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden