x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden PATRU INTREBARI PENTRU - Laurentiu Cazan

PATRU INTREBARI PENTRU - Laurentiu Cazan

16 Noi 2004   •   00:00

Un cantautor care considera ca manelele sunt muzica malefica

In ultimul timp nu ati mai scos nimic nou in Romania. Ce s-a intamplat?
Este adevarat. De mai multi ani tot zic ca in urmatoarea perioada voi veni cu un nou CD, dar de fiecare data a intervenit ceva, independent de vointa mea, care mi-a dat planurile peste cap. Totusi, sper ca in curand sa scot un nou material. Piesele sunt gata, totul este pregatit pentru lansarea unui nou material discografic. Dar sa vedem daca de data aceasta voi reusi sa duc totul la bun sfarsit.

Cat de des vizitati Romania?
In urma cu cativa ani veneam destul de rar in tara. De la moartea tatalui meu vin in fiecare an, pentru a petrece mai mult timp alaturi de mama mea, la Buzau. In acest moment, dat fiind faptul ca mi-a mai ramas un singur parinte, familia a devenit mult mai importanta decat cariera artistica. Simt nevoia sa stau o perioada mai lunga acolo, pentru a o ajuta pe mama si a-mi "incarca bateriile".

Veti colabora cu Cornel Constantiniu?
Da. Chiar la sfarsitul saptamanii trecute am fost la el acasa si am discutat pe aceasta tema. Ii voi da una dintre piesele mele - "Si iarasi voi zbura" - melodie cu care eu am concurat pentru Eurovision. De asemenea, trebuie adaugat faptul ca mai multi interpreti, inclusiv din Canada, canta aceasta piesa. Sunt de parere ca acest cantec i se potriveste foarte bine lui Cornel Constantiniu.

Ati compune vreodata pentru un "manelist"?
Sigur ca da. Dar cu singura conditie: persoana respectiva sa renunte la manele pentru muzica adevarata. Eu consider ca aproape toti care practica acest stil malefic de muzica sunt foarte talentati, dar sunt nevoiti sa faca acest lucru pentru a-si plati chiria sau pentru a avea bani pentru traiul de zi cu zi. Este pacat ca isi irosesc talentul cu astfel de muzica. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden