x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pe vinil, Andries costa 420.000 de lei

Pe vinil, Andries costa 420.000 de lei

19 Noi 2004   •   00:00

Alexandru Andries (foto) s-a lansat, miercuri, la Libraria Carturesti, cu "50/30/20", un box care contine intreaga sa activitate discografica. Nici un artist din Romania n-a reusit pana acum sa adune toate albumele "de-o viata" pe un suport.

Andries a demonstrat astfel (daca mai era nevoie) ca este un "produs" unicat. Cele cinci CD-uri reunesc atat albumele scoase de Electrecord in perioada 1984-1992, care au aparut doar pe vinil, cat si "Raritati" si "Desert", editate in 2004.

PRESTANTA. "Desert" are in meniu piese care n-au primit "viza" din partea comunistilor. "N-am schimbat nimic la ele,pentru ca le-as fi masacrat", a marturisit autorul. Pentru colectionarii fideli, albumul "Desert" a fost editat, in Cehia, si pe vinil, in 500 de exemplare. "Tirajul" fiind limitat, pretul unui vinil cu "Desert" se ridica la 420.000 de lei. "Niciodata CD-ul nu va avea o prestanta asemanatoare cu cea a vinilului. Bineinteles ca, dupa mai multe ascultari, pe placa apar cartofi prajiti, din ce in ce mai multi, pana cand se instaureaza restaurantul, si muzica se pierde", a spus razand Andries. (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden