x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pierdere - Adrian Sarbu are Vacanta

Pierdere - Adrian Sarbu are Vacanta

03 Ian 2005   •   00:00

Cum era si normal, dupa Sarbatori televiziunile traiesc din "Daca doriti sa revedeti". Adica reluari. Numai ca unii au scos din sertare umorul de slaba calitate.

De exemplu, Vacanta Mare are o obsesie cu Adrian. Adrian Sarbu. Au fost zeci de emisiuni in care membrii grupului amintit si-au parodiat patronul. Parodiat e prea mult spus, fiindca au sarit calul de fiecare data.

SAMBURELE LUI MUGUR. In ritmul asta, boss-ul Pro TV o sa ajunga la fel ca Garcea sau Leana, personaj de film. Ultima isprava a Vacantei a fost redifuzata duminica seara. In sceneta amintita, Mihaescu & Co isi negociaza, chipurile, banii. Cer prea mult, iar patronul le ofera prea putin. Pentru suma primita fac doar un minut de emisie. Dar, in final, reusesc sa "stoarca" de la el atat cat au vrut. Unde mai pui ca, atunci cand se asaza Sarbu, scaunul scartaie sugestiv. "Adrian Sarbu", adica Radu Pietreanu, a repetat obsesiv "sa ma faceti sa ma rad" si "hai, mai, nea Mugure!".

Hai, mai, nea Mugure, chiar asa, va trageti de sireturi cu domnul Sarbu? O fi vreun sambure de adevar in toata povestea asta, dar nici chiar asa, sa fasaie cel mai inalt scaun din trustul Pro… Ce e prea mult strica, zau asa. In concluzie, chiar nu "ne-am ras". Si probabil nici domnul Sarbu. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden sărbu