x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pleaca si Sorana din A.S.I.A.?

Pleaca si Sorana din A.S.I.A.?

16 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
Dupa ce Anemona, Alexandra si Anca au parasit A.S.I.A., se pare ca si Sorana se gandeste sa se retraga.
CATALINA IANCU

PREZENT. Anca, Sorana, Irina si Alina mai sunt inca in formula de patru
Luata ca din oala, Sorana l-a luat pe "No comment" in brate, convinsa fiind ca orice-ar spune se va interpreta.

CE SA MAI CREDEM? Zvonurile circulau de ceva vreme, sub forma de gluma, fiindca doar brunetele Sorana si Irina au mai ramas in formatie. S-a pariat inclusiv cine va urma. Vizata era, evident, Sorana. Solista ne spunea asta-vara ca in A.S.I.A. s-a maturizat, cu A.S.I.A. a crescut, A.S.I.A. a facut-o celebra si in A.S.I.A. se simte ca intr-o familie. Sa nu uitam insa ca nici Anemona, prima bruneta care a parasit trupa n-a suflat o vorba, pana in ultimul moment. Dar a pastrat o tacere suspecta in legatura cu adevaratul motiv al plecarii. A gasit totusi o explicatie: vrea sa se ocupe de teatru. Blonda Alexandra a iesit din formatie si a gasit motivul cel mai plauzibil: a primit o bursa in Statele Unite. Si mai blonda Anca Neacsu a cam dat-o-n bara. A spus ca pleaca in America, dar s-a intors dupa doua saptamani. In aceste conditii, cine sa le mai creada?

La fel s-a intamplat si cu alte trupe de fete care sustineau sus si tare ca nu se despart pana cand s-a spart buba. Exotic, Andree, Chic sunt doar cateva dintre ele. De o vreme incoace se tot aude ca urmeaza Blondy. Problema este ca blondinele au semnat un contract prin care vor fi impreuna pana la o anumita data, altfel platesc din buzunar de se usuca. Probabil asteapta sa expire contractul. Ce nu se leaga in A.S.I.A. este ca fiecare "evadata" n-a explicat niciodata adevaratul motiv al "divortului".

CE ZIC EI. Adrian Ordean n-a fost de gasit. "Nu pot vorbi acum, spune-mi repede", ne-a spus Irina. "Sorana pleaca din cauza mea? Ha, ha! Asta-i buna!". Si ne-a "pasat" impresarul trupei, Florin Ionescu. Acesta ne-a declarat: "Nu este nimic adevarat. Aveti niste informatii gresite. Sorana nu pleaca din A.S.I.A.". La fel ne-a declarat si PR-ul trupei: "Nici nu se pune problema sa plece. Unde sa plece? A.S.I.A. e intr-o formula de patru si asa va ramane. Nu merge in trei. Iar Sorana nu poate fi inlocuita".

Din A.S.I.A. au plecat in ordine: Anemona, Alexandra, Anca si, iata, se pare ca se va produce inevitabilul: Sorana. Daca "S"-ul emigreaza, inseamna ca managerii mint. Daca nu pleaca, aceste zvonuri le vor face sa fie si mai unite si sa le inchida gura multora. Oricum, s-ar putea forma o noua A.S.I.A. cu cele patru plecate. Ce-ar fi?

FARA CUVINTE

"No comment" - Sorana, solista A.S.I.A.

NEGARE

"Nu este nimic adevarat. Aveti niste informatii gresite. Sorana nu pleaca din A.S.I.A." - Florin Ionescu, impresar A.S.I.A.

GLUMA

"Sorana pleaca din cauza mea? Ha, ha! Asta-i buna!" - Irina, solista A.S.I.A.

AU AVUT SI "NOPTI ALBE", SI "IUBIRI ADEVARATE"
INCEPUTURI. Anca, Sorana, Irina si Anemona, formatie care a spart topurile pop
A.S.I.A. s-a infiintat pe 8 martie 1999. Primul album, "Inima mea" a fost lansat la sfarsitul aceluiasi an. Intre lansarea celui de-al doilea album si a celui de-al treilea, grupul a suferit prima schimbare. Anemona a parasit A.S.I.A., locul ei fiind luat de Alexandra, care pe atunci avea 16 ani. Al treilea album A.S.I.A. s-a intitulat "Nopti Albe", apoi a aparut un nou EP, "Iubiri adevarate". In 2002, dupa plecarea Alexandrei, fetele sunt nevoite sa caute o noua colega. S-a pus la cale concursul "Alege A.S.I.A.". Fetele au plecat prin tara in cautarea celui de-al patrulea "A". In cele din urma trupa este reintregita de catre Diana Alina.
×
Subiecte în articol: antimonden sorana a.s.i.a pleaca