x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Podium - Reuniune de clasa

Podium - Reuniune de clasa

17 Noi 2004   •   00:00

Ca la fiecare sfarsit de an, cei mai talentati dintre designerii romani se pregatesc de festival. In perioada 3-5 decembrie, la sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti se va desfasura Bucharest Fashion Week.

Click pentru a mari imaginea
PREZENTA. Ingrid Vlasov nu va lipsi de la Fashion Week de la Bucuresti
Aflat la cea de-a treia editie, acesta este cel mai important eveniment dedicat modei. Au confirmat participarea Catalin Botezatu - cu doua colectii, una destinata femeilor si alta masculina - Ingrid Vlasov, Rita Onisca Muresan, Laura Olteanu, Mihai Albu (care va asigura incaltamintea pentru o buna parte a colectiilor prezentate in festival), Flora Nastase cu noile sale blanuri si multi, multi altii.

VITA NOBILA. Invitati din strainatate vor fi designeri din Franta, Italia, Turcia, Grecia, Indonezia, Islanda etc. Special pentru Bucharest Fashion Week vor sosi la Bucuresti presedintele Fashion TV, Michel Adam, dar si editori ai celebrelor reviste BookModa sau Vogue-Paris. Astfel, cei mai valorosi designeri vor avea sansa de a-si vedea prezentate colectiile atat pe Fashion TV, cat si in paginile a doua dintre cele mai importante reviste de moda din lume. In ultima seara a festivalului se vor inmana Premiile in Moda si Modeling. Incepand din acest an, acestea se vor acorda sub numele de "Romanian Fashion Awards" si vor recompensa simbolic pe cei mai buni specialisti care activeaza in domeniul fashion-ului autohton. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden