x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Post negru în semn de protest

Post negru în semn de protest

de Anca Stanescu    |    24 Feb 2008   •   00:00

Silueta subţire cu post negru se ţine… Cristina, solista trupei Impact, a aplicat această metodă în liceu. Pe lângă centimetri pierduţi (din talie) era să se aleagă însă şi cu una bucată repetenţie. “Dirigintele voia să mă mute de lângă prietena mea cea mai bună.

Ce impact


Silueta subţire cu post negru se ţine… Cristina, solista trupei Impact, a aplicat această metodă în liceu. Pe lângă centimetri pierduţi (din talie) era să se aleagă însă şi cu una bucată repetenţie. “Dirigintele voia să mă mute de lângă prietena mea cea mai bună. În semn de protest, am ţinut post negru o zi întreagă. Până la urmă a rezolvat mama problema!”, a povestit interpreta. Dar această “faptă” nu înseamnă aproape nimic pe lângă duetul susţinut de Cristina împreună cu Freddie Mercury. Cuuum? Poate în imaginaţia ei! – ar spune cârcotaşii. Dar n-a fost aşa.

 

Cristina a reuşit performanţa datorită unui program instalat pe MAC-ul de acasă. “Acesta îţi permite să cânţi în duet cu unele dintre cele mai mari voci.” Ne şi imaginăm câte după-amiezi a zăbovit fata în faţa calculatorului, pe ritmurile pieselor “Barcelona”, “I want to break free” sau “Living on my own”! Programul nu i-a permis jumătăţii feminine a trupei Impact să-şi exerseze unul dintre talentele dobândite în liceu, acela de a cânta la violă. Păcat! Ar fi sunat interesant... Însă şanse mai sunt. La cum evoluează sonorităţile, poate că peste câţiva ani viola va fi la mare căutare!

 

×
Subiecte în articol: antimonden