x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prietenă de euromilionar

Prietenă de euromilionar

de Catalina Iancu    |    06 Sep 2007   •   00:00
Prietenă de euromilionar

La 27 de ani este iubită de un milionar in euro. Ioana, prietena lui Mihai Trăistariu, il iubeşte de şapte ani la fel ca-n prima zi.
• Măruţă, la PRO TV Â



La 27 de ani este iubită de un milionar in euro. Ioana, prietena lui Mihai Trăistariu, il iubeşte de şapte ani la fel ca-n prima zi.

  • Cine se ocupă de treburile casnice?

Evident că eu, Mihai fiind prins cu emisiuni tv, concerte şi interviuri. La răndul meu, sunt nevoită să mai fac căte o deplasare acasă, la mama mea, in Cluj, şi atunci vrănd-nevrănd trebuie să inveţe să se mai gospodărească şi singur.

  • Pe unde l-ai insoţit pănă acum?

Am fost impreună in Malta de trei ori, in Finlanda, la Eurovision, in Grecia, Bielorusia, Rusia, Estonia şi Letonia.

  • Ce ţi-a plăcut in ţările pe care le-ai vizitat?

Peste tot a fost frumos, deoarece am fost cu Mihai. In Malta am avut parte de o primire extraordinară: am avut limuzină la scară tot timpul, plimbări cu vaporul pe insulele din jurul Maltei şi petreceri-surpriză.

  • Ce cadouri iţi face?

In fiecare zi imi face căte o surpriză. Cănd mă trezesc am lăngă pernă un trandafir sau prăjitura mea preferată. Atunci cănd plecăm in ţări străine intotdeauna imi cumpără căte ceva. Cănd am fost in Rusia m-a dus la o firmă de bijuterii din Moscova şi mi-a cumpărat un colier cu pietre Swarovsky.

"L-aş urma oriunde!"

  • Cum te-a cucerit?
M-a cucerit prin frumuseţea şi felul lui de a fi. Imi place că nu este o persoană cu fiţe, cum sunt multe vedete. Pentru mine el inseamnă totul.


  • S-a schimbat de cănd a devenit celebru in toată lumea?
Nu, a rămas la fel de modest. Faima şi banii nu l-au schimbat. E acelaşi bărbat de care m-am indrăgostit acum şapte ani.


  • Cum e să fii prietenă de milionar in euro?
E frumos, deoarece avem posibilitatea de a călători in multe locuri minunate şi de a cunoaşte cultura atător ţări, dar asta nu inseamnă că nu l-aş iubi la fel de mult dacă nu ar fi fost milionar in euro. Eu m-am indrăgostit de omul MIHAI TRĂISTARIU, nu de vedeta Mihai Trăistariu sau de contul lui din bancă.


  • Dacă Mihai s-ar stabili intr-o ţară de la capătul pămăntului, te-ai duce după el?
Da! L-aş urma oriunde, pentru că sunt convinsă că atăt timp căt suntem impreună suntem fericiţi, indiferent de locaţie.


  • Dacă te-ar cere acum de soţie, ce i-ai răspunde: "Si o no"?
Bineinţeles că DA!!!
MEGADEŞTEPT
"Cum l-aş descrie in trei cuvinte? Trei cuvinte sunt prea puţine pentru a-l caracteriza pe Mihai. Totuşi, pot spune că e un bărbat tandru, romantic, spontan, megadeştept şi plin de umor, şi lista ar continua..."

INSEPARABILI
"Pănă acum nu ne-am certat niciodată, dar sunt convinsă că ar putea ridica tonul pănă la cinci octave! Ne inţelegem extraordinar, nu avem motive de ceartă, pot spune că suntem pe aceeaşi lungime de undă"

ROMANTICI
"Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste... sunt... foarte multe. Tot timpul ne facem declaraţii de dragoste şi toate sunt frumoase. Cele mai romantice sunt cele şoptite la ureche cănd ne plimbăm pe malul mării"

×
Subiecte în articol: antimonden mihai