x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prinţul Harry i-a ''furat'' un sărut iubitei sale, Meghan Markle, la închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus

Prinţul Harry i-a ''furat'' un sărut iubitei sale, Meghan Markle, la închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus

01 Oct 2017   •   16:10
Prinţul Harry i-a ''furat'' un sărut iubitei sale, Meghan Markle, la închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus

După o declaraţie de dragoste şi o apariţie în public ţinându-se de mână, s-ar putea spune că nu mai era nevoie de o confirmare că prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, actriţa Meghan Markle, formează un cuplu. Însă, sâmbătă seară, cei doi şi-au afişat în public afecţiunea după ce reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii şi-a părăsit locul oficial de la ceremonia de închidere a Jocurilor Paralimpice Invictus pentru a se alătura prietenei sale şi a-i ''fura'' un sărut, după cum informează duminică The Telegraph. 

De asemenea, se pare că prinţul Harry este deja considerat parte a familiei iubitei sale, Meghan Markle fiind însoţită la eveniment de mama sa şi de doi prieteni, mai arată publicaţia britanică. 

Actriţa americană şi mama sa, Doria Radlan, s-au ţinut departe de lumina reflectoarelor în sala de la Air Canada Center din Toronto, stând partea opusă celei în care s-au aflat Harry şi ceilalţi oficiali prezenţi la eveniment, printre care s-a numărat Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau. 

În timp ce publicul se bucura de showurile artiştilor Bruce Springsteen şi Bryan Adams, prinţul Harry a fost observat părăsindu-şi locul pentru a se alătura iubitei sale şi a urmări împreună restul ceremoniei. Cei doi au fost fotografiaţi sărutându-se. 

La închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus, prinţul Harry a urcat pe scenă singur pentru a transmite un mesaj adresat concurenţilor, aplaudat cu entuziasm de Meghan Markle şi de mama acesteia. 

"Acum sunteţi pe culmi'', le-a spus el sportivilor prezenţi. "Pe vârful unui munte pe care mulţi dintre voi l-au crezut prea înalt pentru a-l escalada. Aţi reuşit. Acesta este momentul, aici, acum, umăr la umăr. Voi sunteţi Invictus", a spus prinţul Harry care i-a provocat totodată pe atleţi să îşi stabilească un nou ţel pentru a-i încuraja astfel pe cei din jur. 

În mesajul său, prinţul Harry a mai declarat că speră ca anul următor, în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus organizate la Sydney, să poată vedea şi alţi concurenţi, care au urmărit ediţia din acest an de acasă şi s-au simţit motivaţi să participe la competiţii. 

După ce el şi-a luat adio de la mulţimea prezentă pe stadionul cu 19.000 de locuri, Meghan Markle şi cei trei însoţitori ai săi au fost văzuţi plecând grăbiţi. 

Acesta a fost cel de-al treilea eveniment la care ea a asistat în cadrul Jocurilor Invictus de la Toronto, după ceremonia de deschidere care a avut loc în urmă cu o săptămână, la care a luat parte alături de prinţul Harry, mai notează The Telegraph. 

După dezvăluirile făcute pentru revista Vanity Fair la începutul lunii, fiecare apariţie publică a actriţei Meghan Markle este urmărită cu cel mai mare interes în speranţa unei declaraţii care va oficializa relaţia cu prinţul Harry. ''Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi. (...) Suntem fericiţi. Ador poveştile de dragoste'', a declarat iubita prinţului, în vârstă de 36 de ani, originară din Los Angeles. 

Nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre iniţiatorii acestor competiţii sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice şi a cărei primă ediţie s-a desfăşurat în septembrie 2014, la Londra. La întrecerea sportivă internaţională participă veterani şi militari răniţi în teatrele de operaţiuni. 

După ce anul trecut s-au desfăşurat la Orlando, cea de-a treia ediţie a fost rezervată Canadei care sărbătoreşte anul acesta 150 de ani de când a devenit confederaţie şi centenarul bătăliei de la Vimy (în nordul Franţei), unde, în timpul Primului Război Mondial, numeroşi soldaţi canadieni au căzut în luptă.AGERPRES

×