x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Priscilla Presley dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit: „Nimeni nu l-a putut egala vreodată pe Elvis”

Priscilla Presley dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit: „Nimeni nu l-a putut egala vreodată pe Elvis”

de Anastasia Paul    |    06 Noi 2023   •   19:15
Priscilla Presley dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit: „Nimeni nu l-a putut egala vreodată pe Elvis”
Sursa foto: Hepta

Priscilla Presley a fost căsătorită timp de 6 ani cu regele rock and roll-ului. Ea și Elvis au divorțat cu 4 ani înainte de moartea acestuia.

Actrița, în vârstă de 76 de ani, dezvăluie acum motivul pentru care nu a mai dorit să se recăsătoreacă. La un eveniment desfășurat, săptămâna trecută, la South Point Casino din Las Vegas, ea a confirmat cumva zvonurile că ar fi promis să nu se recăsătorească cât timp Elvis era în viață, scrie people.com.

„Nu cred că s-ar fi descurcat cu acest lucru”, a spus ea despre fosta legendă rock. 

Însă Elvis a murit în 1977 iar Priscilla pare că și-a ținut promisiunea și în următoarele patru decenii. 

„Ca să fiu sinceră, nu am vrut niciodată să mă recăsătoresc. Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată”, spune Priscilla.
Ea a explicat că cei doi au hotărât să nu mai facă alți copii, după nașterea Lisei Marie, în 1968. 

„Elvis avea un program foarte încărcat și se simțea puțin vinovat că nu era atât de mult prin preajmă când Lisa era copil. Cu turneele sale, știa că nu era suficient de aproape pentru a acorda atenție nașterii unui alt copil”, explică actrița. 

Într-o altă conversație, cu jurnalistul britanic Piers Morgan, Priscilla a recunoscut că moartea subită a lui Elvis, la vârsta de 42 de ani, a afectat-o profund. Ea spune că încă își amintește foarte bine când managerul lui Elvis, Joe Esposito, i-a dat vestea groaznică la telefon.

„Încă pot să aud cuvintele lui Joe Esposito, „Cilla, Elvis a murit”. Și, pur și simplu nu mi-a venit să cred, mai ales la vârsta lui, încă atât de tânăr și dorind să facă atât de multe, și avea lucruri planificate. Și brusc nu mai puteam să-l văd, să vorbesc cu el, să nu mai fie tatăl copilului nostru”, a povestit aceasta.

„Marea mea frică era Lisa, și cum să-i spun? Pe atunci avea doar 9 ani”, își amintește Priscilla.

Ea a mai spus că vrea să fie îngropată lângă Elvis: „Asta este ceea ce vreau”.

Actrița a explicat și ce a atras-o cel mai mult la el. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere în Germania de Vest în 1959, când ea avea 14 ani, iar Elvis 24.

„El intra în cameră, și era de genul „Uau”. Adică nu-și dădea seama de aspectul său, ce simțea sau carisma lui, dar a fost de câteva ori când a venit și a spus: „La naiba, arăt bine”, în glumă, când era în baie și se pregătea să meargă undeva. Dar avea un ascuțit simț al umorului.”

Ea și-a amintit, de asemenea, de cântărețul „Jailhouse Rock” ca fiind incredibil de grijuliu, descriind o perioadă în care a trecut pe lângă un dealer de mașini din Memphis și a văzut o femeie uitându-se la autovehicule. Într-un gest spontan de generozitate, el a surprins-o pe femeie cumpărându-i un Cadillac albastru, nou-nouț.

„Asta era el”, a spus Priscilla. "Oricine avea probleme, îi dădea bani. Oricine avea o problemă și nu putea să o rezolve, chiar și cu unii dintre cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale, plătea el."

Povestea de dragoste între Elvis și Priscilla este subiectul unui nou film care a avut, vineri, premiera în cinematografe. Pelicula, regizată de Sofia Coppola, îi are în distribuție pe Cailee Spaeny și Jacob Elordi.

Priscilla a lăudat-o pe Sofia Coppola, în vârstă de 52 de ani, pentru interpretarea onesta a vieții sale.

„Cred că și-a făcut temele. Adică eu și ea am vorbit despre asta și, trăind cu Elvis Presley, oamenii se gândesc: „Oh, ce minunat, e grozav, sunt soția lui Elvis Presley”, dar am trecut prin suișuri și coborâșuri cu el într-o parte foarte importantă din viață”, a spus ea în interviul pentru TalkTV.

„Susurile și coborâșurile lui, luptele, temerile lui. Atunci când trăiești cu cineva atât de faimos și ai trecut prin asta cu el, este acea parte a intimității tale la care este greu să renunți, este greu de împărtășit. Nu vreau să spun prea mult pentru că o parte e doar pentru mine”, conchide actrița.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: priscilla presley elvis recasatorit