x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Probleme GRAVE pentru Andreea Bălan. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil

Probleme GRAVE pentru Andreea Bălan. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil

05 Mar 2019   •   09:27
Probleme GRAVE pentru Andreea Bălan. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil printr-o operație de cezariană efectuată la o clinică privată din București. Informația a fost confirmată de soțul cântăreței, George Burcea, pe contul de Facebook al acesteia.

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. 
Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea", se arată în mesajul postat.

Cei doi mai au împreună o fetiță, Ella. 

Andreea Bălan a devenit celebră în muzica românească încă din adolescență atunci când a făcut parte din trupa Andre. Andreea Bălan are 34 de ani. 

×
Subiecte în articol: andreea balan