x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Proces de paternitate intentat lui Julio Iglesias: Avocaţii artistului resping probele

Proces de paternitate intentat lui Julio Iglesias: Avocaţii artistului resping probele

27 Sep 2018   •   11:55
Proces de paternitate intentat lui Julio Iglesias: Avocaţii artistului resping probele

Avocaţii cântăreţului Julio Iglesias au făcut recurs împotriva admiterii unor probe în cererea de stabilire a paternităţii depuse de Javier Santos, prin care chestionează modul obţinerii aceste dovezi şi redeschiderea unui proces care, în opinia lor, a fost deja judecat, relatează miercuri EFE. 

Potrivit biroului de avocatură Osuna, care îl reprezintă pe Javier Santos, recursul cântăreţului se bazează pe argumente ce vizează interzicerea redeschiderii unui nou proces şi presupusa ilegalitate prin care au fost obţinute probele de ADN ale lui Julio Iglesias, colectate de un detectiv privat din gunoiul aruncat de cântăreţ la reşedinţa sa din Miami (SUA). 

Un tribunal din Valencia a acceptat la 11 septembrie 2017 să examineze o cerere de stabilire a paternităţii care îl vizează pe Julio Iglesias, depusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care afirmă că deţine probe de ADN. 

Javier Sanchez Santos, rezident în Valencia, susţine că este fiul cântăreţului spaniol şi al balerinei portugheze Maria Edite. 

El pretindea că deţine probe ADN ce dovedesc, cu o rată de probabilitate de 99%, că renumitul interpret spaniol este tatăl lui biologic. Potrivit avocatului reclamantului, specializat în cazuri de recunoaştere a paternităţii, dovezile clientului sunt "resturi abandonate, batiste şi mucuri de ţigarete", adunate de un detectiv privat din Miami, oraşul american în care locuieşte Julio Iglesias. 

Celebru pentru cântecele sale romantice şi pentru viaţa lui amoroasă tumultuoasă, Julio Iglesias are opt copii - trei din căsătoria cu Isabel Preysler şi alţi cinci cu actuala lui soţie, Miranda Rijnsburger.

AGERPRES

×