x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Protagonista show-ului „Burlăciţa”, Andreea Mantea, faţă în faţă cu fosta iubită a unui concurent

Protagonista show-ului „Burlăciţa”, Andreea Mantea, faţă în faţă cu fosta iubită a unui concurent

13 Aug 2014   •   12:22
Protagonista show-ului „Burlăciţa”, Andreea Mantea, faţă în faţă cu fosta iubită a unui concurent

În urmă cu trei luni, burlăciţa Andreea Mantea pornea la drum, în ceea ce avea să numească în foarte scurt timp aventura vieţii ei. Acum, pe ultima sută de metri, cu doar un episod înainte de marea finală a reality show-ului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, Andreea speră să îşi găsească jumătatea: „Au trecut deja trei luni, trei luni de poveste, trei luni de poveşti, de resentimente şi de frustrări. Trei luni în care am căutat multe răspunsuri, dar încă nu mi-am pierdut speranţa că mai pot găsi iubirea. Toate basmele pe care le-am citit în copilărie aveau un final fericit. Aş vrea să am şi eu parte de povestea mea” au fost cuvintele cu care burlăciţa a pornit în semifinala show-ului.
Pentru că ştie foarte bine că familia este oglindirea personalităţii fiecărui om, Andreea a decis să le cunoască familiile celor patru semifinalişti, aşa că a pornit la drum. A ajuns şi la Galaţi, acasă la Gabi, într-o luxoasă reşedinţă, unde îşi dorea de mult să ajungă pentru a o cunoaşte pe fosta iubită a pretendentului său, Angelica, alături de care Gabi a trăit o poveste de dragoste de 9 ani de zile. Cum a decurs întâlnirea dintre cele două rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cadrul semifinalei „Burlăciţa”, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: burlacita andreea mantea antena 1