x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pupat forţat şi bazin puţin... crăpat

Pupat forţat şi bazin puţin... crăpat

de Anca Stanescu    |    13 Iul 2008   •   00:00
 Pupat forţat şi bazin puţin... crăpat

ZOB, AUU ŞI OOOH - În dureri se-ntrec vedetele ţării
Alooo, soarta? Ceasul rău sau măcar împiedicat? Daţi cîte un mic ghinion pentru un VIP autohton?



ZOB, AUU ŞI OOOH - În dureri se-ntrec vedetele ţării
Alooo, soarta? Ceasul rău sau măcar împiedicat? Daţi cîte un mic ghinion pentru un VIP autohton?

Dacă ar lua impozit pe ghinioanele trăite de-a lungul vremii lui de ardelean (ne)liniştit, Dan Negru ar fi milionar în euro! Însă aşa, continuă să-şi strîngă cu spor bani pentru zile mai puţin norocoase, cum ar fi cele în care se rătăceşte, rămîne blocat ore întregi în lift, îi sînt furate (doar) roţile de la maşină sau este nevoit să achite nota la restaurant. Şi, de parcă toate astea n-ar fi de ajuns, Dănuţ îşi mai pune la grea încercare şi inima, înconjurîndu-se de nenumărate frumuseţi plate ca apa la emisiunea "Te pui cu blondele?". Cum fiecare conţine cîte un neuron, vă închipuiţi ce bombardament a avut loc, în stare să te facă chiar "Negru"!

IEŞIREA DIN CUSĂTURI. Despre persoanele accidentate la propria nuntă, numai de bine... Era de aşteptat ca Israela, cu pomeţii refăcuţi şi adăugiţi datorită grăsimii din spatele genunchilor, să-şi iasă, poate, din cusături. Dar n-a fost să fie. Şi-a ieşit doar din oase. Sexagenara a făcut de curînd, alături de Liviu, bărbatul la nici patruj’ de ani, pasul cel mare spre altar. Atît de mare, încît povestea s-a lăsat cu o fractură de pelvis. Între două inele de logodnă mai încape oare şi-o nuntă? Daniela Gÿorfi probabil că stă pe gînduri. Deşi degetele-i sînt căptuşite cu aur, cîntăreaţa aşteaptă şi drumul spre altar. Aleargă, George (Tal), aleargă!

LUNGA VARĂ ŞOCANTĂ. Să ai admiratori înfocaţi nu-i rău. Dar ce te faci cînd unul dintre ei se repede la tine şi te sărută apăsat? Rămîi blocat. Aşa (n)-a făcut Elena Gheorghe, păcălită în cadrul unei emisiuni estivale. Fata popii s-a-nvîrtit de o farsă care, pentru cîteva secunde, a lăsat-o cu buzele acoperite. Şi fără suflare destulă vreme după desprinderea... tegumentară.

Anei Maria Ferenţ i-au murit spermatozoizii. De fapt, s-au spulberat drumurile de acces spre ei. "De cît timp n-am mai făcut sex, pot fi considerată virgină!", a spus ea. Ghinion pentru minte... Deşi este la vîrsta măritişului, Giulia (ex- Candy) n-a căzut pe trepte, ci tocmai pe pîrtia de schi. S-a operat la genunchi şi încă mai trebuie să stea cu piciorul în sus. Poate că, o dată cu ciobirea meniscului, i s-a spart şi ghinionul.

×
Subiecte în articol: antimonden