x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Railroad, Railroad”, la comandă!

“Railroad, Railroad”, la comandă!

de Dana Andronie    |    04 Feb 2008   •   00:00
“Railroad, Railroad”, la comandă!

RedNex şi-a anulat toate concertele din luna februarie, special pentru participarea la Campionatul european de muzică. Ce mai contează că astfel au pierdut 100.000 de euro!

AŞA A VRUT DIASPORA


RedNex şi-a anulat toate concertele din luna februarie, special pentru participarea la Campionatul european de muzică. Ce mai contează că astfel au pierdut 100.000 de euro! Artiştii cred în şansa lor şi, o dată ce au ales drumul spre Eurovision, se pregătesc intens pentru a ieşi învingători. Textul melodiei “Railroad, Railroad” – cu care Ro-Mania& RedNex vor intra în a doua semifinală, la 16 februarie, – a fost scris la cererea publicului din afara graniţelor. Românii din diaspora i-au rugat pe băieţi să facă o piesă despre dorul de ţară. Comanda a fost respectată. Dovada: piesa care este! Aşadar, Ro-Mania ştie că Măria Sa, publicul, este cel care decide soarta unui artist. Solista trupei RedNex, Annika Ljungberg, îşi asumă responsabilităţile de artist, cu toate că mama sa are probleme grave de sănătate. Cântăreaţa a promis că va fi la Bucureşti, şi va fi! Până la urmă asta înseamnă să fii profesionist: să-ţi onorezi promisiunea, indiferent de problemele personale. Annika va veni în România împreună cu fiica sa, Molly, care este pasioantă de folclorul românesc. Dansează tot timpul pe melodiile trupei Ro-Mania, primind de la băieţi, drept recompensă, un costum popular. În primăvară, Ro-Mania şi RedNex vor mai avea cu ce să se mândrească. Fiecare trupă scoate câte un album. Materialul discografic al românilor va fi distribuit şi în Europa. Dacă produsul e bun, de ce să nu fie descoperit de cât mai mulţi europeni?

 

Muncă

Celebrul Dj de origine română, DJ Pinocchio, vrea să remixeze “Railroad, Railroad”, pentru ca melodia să pătrundă şi în cluburile din nordul Europei. Băieţii de la Ro-Mania sunt în febra creaţiei pe toate planurile. Împreună cu Marcel Pavel, Lavinia, K1, Romică Ţociu şi Cornel Palade au făcut noul imn al echipei naţionale de fotbal. De asemenea, artiştii se pregătesc pentru un megaturneu de susţinere al naţionalei în luna mai, pentru Campionatul Mondial care începe la 7 iunie.

×
Subiecte în articol: antimonden railroad