x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden RALUCĂI LĂZĂRUŢ, vedeta ştirilor sportive de la Antena 3, i-ar plăcea să-l aibă pe Eminescu coleg de cripta

RALUCĂI LĂZĂRUŢ, vedeta ştirilor sportive de la Antena 3, i-ar plăcea să-l aibă pe Eminescu coleg de cripta

de Raluca Grintescu    |    17 Oct 2008   •   00:00
Ai putea să-ţi descrii înmormântarea?
Mi-ar plăcea să fie la Cimitirul Belu, cât mai aproape de Eminescu, poate aşa ajung să-l cunosc pe cealaltă lume şi poate-l conving să-mi scrie o poezie.

Ai putea să-ţi descrii înmormântarea?
Mi-ar plăcea să fie la Cimitirul Belu, cât mai aproape de Eminescu, poate aşa ajung să-l cunosc pe cealaltă lume şi poate-l conving să-mi scrie o poezie.

Testamentul. Cine şi ce primeşte?
Prietenei mele Irina îi las jurnalul meu, are talent la scris şi cu siguranţă l-ar putea transforma într-o carte. Trusa de machiaj i-ar reveni lui Lili (şi când a născut era machiată impecabil!). Ramonei îi las toţi pantofii, doar avem acelaşi număr. Fratelui meu, Horia, îi las tricoul cu echipa naţională. Genţile le trimit fetelor de la machiaj, ştiu cât le tot admirau. Iar cărţile? Cărţile nu le dau nimănui, ţin prea mult la ele!

După ce articol vestimentar ai să plângi?
Nu vreau sub nici o formă să mă despart de inelul meu cu diamante, aş fi în stare să mă întorc din morţi după el. De asemenea, aş plânge după balerinii mei roşii cu o floare mare pe o parte. Ţin tare mult la ei.

 Cum ar trebui să sune epitaful tău?
"Şi un ultim gând către cei care mă plâng: trăiţi rapid, distraţi-vă şi lăsaţi în urma voastră un cadavru arătos. E tot ce contează!"

 Un lucru de care ţi-ar părea rău că nu l-ai mai face?

Că nu aş mai prezenta ştirile din sport, dar poate există o televiziune şi pe cealaltă lume şi sunt pregătită să dau o probă.

Ce ai învăţat tu de-a lungul vieţii despre bărbaţi?

Că trebuie să spui ca ei, dar să faci ca tine. Că unui bărbat îi intri pe sub piele cu duioşie şi căldură, nu cu ţipete şi urlete. Că sunt curtenitori şi atenţi până obţin ce vor, de aceea nu trebuie să le dai niciodată totul.

Vreo minciună care s-a spus despre tine şi pe care ai vrea să o ştergi?

S-a spus că în casa Big Brother am avut o atitudine prietenoasă cu toţi ceilalţi concurenţi pentru a nu fi eliminată din concurs, că am adoptat o strategie bine pusă la punct. N-a fost nici o strategie, asta sunt eu, sociabilă, amabilă, gata să ajut pe oricine, neaşteptând nimic la schimb; dacă am ajuns în finală, am făcut-o pentru că mi-am câştigat simpatia tuturor.

×