x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ramona, pescăriţa

Ramona, pescăriţa

de Catalina Iancu    |    23 Iun 2007   •   00:00
Ramona, pescăriţa

Ramona Bădescu a scos, joi seară, lumea bună la şosea. La Şoseaua Nordului, pe malul lacului Herăstrău. Vedeta şi-a deschis un restaurant unde se serveşte numai peşte.

Ce o aduce pe Ramona Bădescu atăt de des in Romănia in ultima vreme? Unii au crezut că responsabil de "naveta" pe care o face vedeta intre Romănia şi Italia ar putea fi Cătălin Botezatu. Ar fi intr-adevăr o pereche potrivită, dar nu sunt un cuplu. Sunt doar prieteni şi colaborează doar in plan profesional. "Ramona este o femeie periculos de frumoasă, deşteaptă, iar eu apreciez femeile cu circumvoluţiuni pe creier", ne-a declarat designerul care a fost din nou prezent alături de frumoasa brunetă la o nouă lansare.

CA-N ITALIA. Impreună cu Cavalo Bianca, Cavlo Salvatore şi Marcia Giosue, Ramona a deschis Isoletta, un restaurant cu specific mediteranean. Gazda, imbrăcată intr-o elegantă rochie bleu, şi-a aşteptat invitaţiile cu masa intinsă: calamar, caracatiţă, fructe de mare, raci şi peşte proaspăt, adus in fiecare zi din Golful Terracina. Printre invitaţi s-au aflat vedete şi oameni de afaceri. Corina Chiriac a deschis drumul celorlalte VIP-uri, găsind prima restaurantul de pe malul lacului. Surpriza serii, care a completat perfect lansarea, a constituit-o prezenţa invitatului special, Rafaelo Tipetro, compozitorul pieselor interpretate de Andrea Bocelli. Â

DIN NOU ACASĂ. "Vreau să recuperez un timp pe care l-am pierdut. Am inceput un nou mod de colaborare cu ţara. Imi pare bine că acum fac lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna. Vreau să reiau legăturile cu Romănia. Am deschis acest restaurant de peşte cu specific mediteran, unde lucrează patru bucătari italieni, pentru că vreau să aduc in ţară măncăruri bune, italieneşti, cu peşte poaspăt, fructe de mare, stridii. Vreau să se bucure şi romănii de delicatese servite cu clasă şi eleganţă, care să fie, bineinţeles, de calitate. In Italia, contractele bune se incheie după o masă bună, cu un vin bun, cu un peşte bun. Aşa aş vrea să se deşfăşoare lucrurile şi aici. Mai ales că e vară, m-am hotărăt să aduc in ţară persoanele care mă interesează, să inchei contactele bune chiar la restaurantul meu", ne-a declarat craioveanca pe care italienii o adoră.

IN PLASĂ
"In Italia, contractele bune se incheie după o masă bună, cu un vin bun, cu un peşte bun. Aşa aş vrea să se deşfăşoare lucrurile şi aici. Mai ales că e vară, m-am hotărăt să aduc in ţară persoanele care mă interesează, să inchei contactele bune chiar la restaurantul meu"
Ramona Bădescu

De lux

Ce mai face, in rest, Ramona Bădescu? "Voi pleca o săptămănă in Sardenia, la un concurs de tenis pentru VIP-uri, la Porto Cervo. In cadrul aceluiaşi eveniment va mai avea loc, timp de trei zile, un festival de lux. Vor fi expuse bărci, bijuterii, imbrăcăminte, toate extrem de scumpe. Apoi plec in Los Angeles pentru zece zile, mă voi intoarce in Romănia, apoi am două serate in Sicilia, la Taormina. Acolo am avut fericirea să joc şi in teatru, au un Teatru Antic foarte frumos", ne-a mai spus Ramona.

×
Subiecte în articol: antimonden ramona