x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Răsfăţatele din showbizul românesc

Răsfăţatele din showbizul românesc

05 Iul 2008   •   00:00
Răsfăţatele din showbizul românesc

DE 2XFIŢE ● Bambinele, de la moartea căprioarei la renaşterea playback-ului
Unde-s două puterea (fiţelor) creşte şi, o dată cu ea, pretenţiile de tot felul, ambiţiile vag moralizatoare şi rezultatele sclipicioase ale muncii. Care sînt cele mai evidente exemple de pseudovedete care agaţă la pătrat snobismul şi joacă la nesfîrşit teatrul formelor fără fond (doar cu fund, eventual)?



DE 2XFIŢE ● Bambinele, de la moartea căprioarei la renaşterea playback-ului
Unde-s două puterea (fiţelor) creşte şi, o dată cu ea, pretenţiile de tot felul, ambiţiile vag moralizatoare şi rezultatele sclipicioase ale muncii. Care sînt cele mai evidente exemple de pseudovedete care agaţă la pătrat snobismul şi joacă la nesfîrşit teatrul formelor fără fond (doar cu fund, eventual)?

Au trecut vremurile cînd, dulci şi inocente, minorele Bambi se scălîmbăiau în faţa microfoanelor. Anii s-au dus, prima tinereţe şi-a ofilit şi ea cîteva petale, însă playback-ul a rămas. Tînăr şi neliniştit. Acum, celor două iepşoare fără căpăstru nu le mai ajunge timpul să (des)cînte la microfoane, doar-doar or prinde intervalul în care vocea nu le sună ca un zbieret. Atîta efort le-a adus şi un premiu gen zmeurică pentru cel mai kitsch cîntăreţ.

CHELTUIELI DUBLE.
Să fii îndrăgostit costă, nu glumă! Mai ales cînd iubita este dotată şi cu o soră. Ex-ul Ralucăi, adică Nicole Mitea, va regreta toată viaţa lui nu împăcările şi despărţirile cu scandal de iubită, ci mult mai pragmaticele cheltuieli la care a fost supus. Dintr-un prea mare amor, fotbalistul i-a asigurat sejur complet, în Olanda, şi Denisei. Mare buget, mare despărţire ulterioară! Căprioarele sînt însă dornice să-şi ţină codiţa – sau ştacheta – ridicată cît mai sus, aşa că nu se sfiesc să presteze orice fel de muzică.

TIMIDITATEA DIN SPATELE SFÎRCURILOR.
A devenit deja o modă ca multe pseudovedete să ofteze "artistic" atunci cînd îşi (ex)pun pe tavă nemaivăzuta lor timiditate. Dar ce te faci cînd aceasta se ascunde în silicoane? Păi, o iei şi-o aduci în faţă. După ce şi-au făcut şi refăcut sînii şi şi-au orientat în direcţia bună sfîrcurile, surorile Cheeky Girls au demarat lanţul expunerilor în scop ecologist. Atît ecologism cît încape într-o ţîţă burduşită cu silicon. Cele două se declară timide convinse şi spun că abia reuşesc să pozeze. Oare ce înţeleg ele prin timiditate? Acea stare creatoare de senzaţii tari cînd, de ruşine, faci poză după poză în faţa aprinsă de poftă a fotografului, acoperindu-ţi, vai!, sufleţelul cu gînduri pure?!

AMBIŢII INDIGGO. Că au strigat în afara scenei, în frunte cu mama lor, îmbătate de ideea nedreptăţii, este deja istorie... de doi ani. S-a întîmplat în 2006, la concursul Eurovision. Gemenele Indiggo au cerut atunci ajutor prezidenţial şi despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Tot balonul umflat al revendicărilor s-a fîsîit cînd s-a demonstrat că fetele n-au respectat regulamentul concursului şi, mai mult, mama lor a umblat cu intervenţii pe la "împărăţia" TVR. Trist este că ele nu se fac auzite doar în afara scenei, ci şi pe ea. Recent au intervenit în America pentru a nu fi date afară de pe scena unui concurs de interpretare.

MIŢA BASTON ANDREEA. Deşi cîntă binişor, Andreea Bănică ne-a oferit la cununie şi un spectacol de teatru. Rochia ei minimalistă şi pălăria supra (dimensionată şi realistă) meritau un baston... firesc după 15 ani de aşteptare.

Umbra Kristinei

Alte răsfăţate sînt vedetuţele Casei de discuri RBA. Fie că mănîncă, gătesc, pescuiesc, îşi văruiesc locuinţa, fac sarmale, îşi cumpără maşini sau umblă dezgolite prin casă, ele beneficiază de ştiri "fierbinţi". Prestaţia lor artistică este lăsată de PR undeva la umbră, lucru, probabil, benefic pe o astfel de caniculă. Dar ce te faci dacă umbra creşte şi creşte, iar în final... plesneşte? Şi ce scoate la iveală? Păi, o voce – sau mai multe – fără fală! Se înscriu la apel nenumărate "prestatoare" de muzică: fetele Etnic, duduile Hora, Kristine şi lista de acorduri fără prea multe nuanţe poate continua...

×
Subiecte în articol: antimonden