x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Răzvan Simion, reacţie după zvonul despărţirii de soţia sa: ”Drumurile noastre n-au mai fost aceleași”

Răzvan Simion, reacţie după zvonul despărţirii de soţia sa: ”Drumurile noastre n-au mai fost aceleași”

25 Iun 2015   •   17:16
Răzvan Simion, reacţie după zvonul despărţirii de soţia sa: ”Drumurile noastre n-au mai fost aceleași”
Sursa foto: Răzvan SIMION

Diana şi Răzvan Simion au fost căsătoriţi timp de 15 ani, dar acum drumurile lor s-au despărţit, după cum confirmă chiar el.

Răzvan, moderatorul matinalului de la Antena 1, a fost surprins de paparazzi ieșind din blocul în care ar locui cântăreața Lidia Buble, motiv pentru care presa a speculat pe tema unei relații pe care cei doi ar putea să o aibă, scrie spynews.ro.

În urmă cu puţin timp, vedeta TV a reacţionat p e marginea celor mai recente evenimente din viaţa sa personală:

”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment.

Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora.

Am încercat întotdeauna ca viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga dupa senzațional. Diana, m-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră și de durată. Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi!”.

×