x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Revenire spectaculoasa

Revenire spectaculoasa

16 Iun 2005   •   00:00
Revenire spectaculoasa

La capitolul reveniri spectaculoase in lumea muzicala il adaugam si pe Marius Dragomir, cel care in urma cu 10 ani facea furori cu piesa "Party in Transilvania".

Solistul Marius Dragomir a fost plecat vreme de trei luni in America, cu treaba.

PROMOVAT DE AMERICANI. Mai exact, a colaborat cu mezzosoprana Nicoleta Strauss, romanca stabilita de sapte ani pe "Pamantul Fagaduintei": "In tot acest timp am orchestrat si compus albumul Nicoletei, dar am inregistrat si doua piese in duet cu ea. Fanii din tara vor fi surprinsi sa ma auda interpretand cu impostatie de canto". Tot la capitolul noutati, interpretul va inregistra, la piesa "Per L’eternita", un videoclip. Pana aici, nimic interesant, senzationalul vine insa abia acum, cand va spunem ca locul ales este... Castelul Peles: "Nu s-au mai facut videoclipuri aici, dar echipa mea a obtinut toate aprobarile". Si, ca un paradox, americanii il vor promova in Europa: "Vor avea loc lansari ale albumului meu in Italia, Franta, Spania, poate si in Romania. Asta e, se pare ca americanii sunt mai interesati de proiectele mele". Marius este dezamagit de faptul ca in tara nu se mai pot scoate bani frumosi din muzica.

BOICOTAT. In plus, e ferm convins ca niciodata nu a fost promovat pe masura valorii: "Nu cred ca un artist e pe val sau sub val doar pentru ca unii sau altii nu vor sa il promoveze suficient. Sunt convins ca nici macar nu stiti cate albume am inregistrat si ca foarte multe au avut succes doar pentru ca le-am scos la vanzare, fara nici o reclama in prealabil. Elegant ar fi ca aceste case de productie sa te promoveze, nu sa te boicoteze, de aceea publicul nu ma vede prea des. Mi s-a spus nu de putine ori: «Lasa, ba, ca Marius Dragomir se vinde oricum!»". Cu toate aceste inconveniente, solistul, care a facut furori candva cu piesa "Party in Transilvania", nici ca se gandeste sa paraseasca plaiurile noastre. Lasand deoparte munca, Marius, care si-a revenit cu greu dupa un divort indelung mediatizat, a fost curtat asiduu de o americanca, ba chiar era cat pe ce sa revina in tara cu verigheta la purtator: "Am fost curtat acolo si chiar am avut ocazia sa ma insor, dar nu mai cred in institutia casatoriei".

Dupa ce i-a lasat fostei sotii toate bunurile, iata ca, din nou, artistul are cu ce se lauda: "Mi-am ridicat in Brasov o casa, gen conac, chiar langa padure. In casa, totul are tenta rustico-medievala, cu spade, arcuri, scuturi. Nu lipsesc nici stergarele taranesti, castroanele din lut frumos decorate. A, si soba rustica, exact ca la bunica, la tara".

Cu fosta sotie a ramas, dupa spusele sale, in relatii... reci. Insa pe cei doi copii ii viziteaza lunar, de cateva ori: "Particip efectiv la cresterea lor. In toamna vor merge la scoala si mi-am propus sa fiu alaturi de ei".

LA PELES

"Videoclipul piesei "Per L’eternita" va fi realizat in interiorul Castelului Peles. Am obtinut aprobarile si a fost destul de greu, caci acolo nu s-a mai filmat vreun clip. Piesa aceasta, de fapt intreg albumul, va fi promovat de americani in toata Europa" - Marius Dragomir, solist

PRECOCE
Dragos, fiul cel mare al lui Marius Dragomir, promite sa-i calce pe urme: "Are voce, prima piesa a interpretat-o la varsta de 11 luni si jumatate. Mai tarziu a avut o melodie care a fost promovata in toate discotecile, numita "Au, inima!". Dupa care a urmat un alt titlu de succes, "Colinda cu mine", piesa ce a fost difuzata in urma cu cinci ani de toate posturile media, in preajma Craciunului. Marius ar avea multe planuri cu fiul sau, numai ca mama copilului nici nu vrea sa auda: "Ea nu vrea sa-i dea voie sa mai cante!". De curand, acum ca are si casa boiereasca, interpretul a intalnit o femeie alaturi de care se simte foarte bine. Care nu are de-a face cu muzica si e din orasul sau natal, Brasov. Dupa cum lesne se poate observa, in fotografie, el a renuntat la codita. Deh, la vremuri noi, look nou!
×
Subiecte în articol: antimonden marius