x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rochii din hărtie şi o placă de surf

Rochii din hărtie şi o placă de surf

de Anca Stanescu    |    28 Noi 2007   •   00:00
Rochii din hărtie şi o placă de surf

Astăzi se trage cortina peste cea de-a opta ediţie a Bucharest Fashion Week. Invitaţii vor mai "savura" pe lăngă ultimele colecţii prezentate şi petrecerea care va incheia manifestarea: "Special Fashion TVParty".

Astăzi se trage cortina peste cea de-a opta ediţie a Bucharest Fashion Week. Invitaţii vor mai "savura" pe lăngă ultimele colecţii prezentate şi petrecerea care va incheia manifestarea: "Special Fashion TVParty".

De-a lungul a şase seri incendiare, iubitorilor de modă li s-a servit un meniu complet şi inedit: o seară de modă pentru bebeluşi (in care Irina Columbeanu a prezentat moda la pieptul mamei), o colecţie ecologică, o alta inspirată din "Alice in Ţara Minunilor", desuuri incendiare şi rochii glamour. Duminică, cei care au impresionat cel mai mult la Bucharest Fashion Week au fost studenţii de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. Ei au debutat cu o colecţie cu totul ieşită din comun, realizată integral din hărtie.

MIREASA. Mare inghesuială, mare, luni seara, in cea de-a patra zi a evenimentului, la intrarea in sala de desfăşurare a "ostilităţilor" vestimentare. Trei bodyguarzi inalţi ca molizii şi uşor tensionaţi n-au lăsat picior de om să pătrundă "dincolo" inainte de ora 20:00! Asta, cu toate că pe invitaţii ora de incepere era 19:45. Cele zece colecţii prezentate luni au avut teme extrem de diferite. "Silk Rhapsody by Liza Panait" a prezentat-o mireasă pe Monica Columbeanu. "Quelle" ne-a infăţişat-o pe jumătatea lui Iri intr-o bluză leopard şi-o haină de blană albă. Pentru colecţia "Quicksilver", Monica a imbrăcat o ţinută de plajă, la care a asortat... o placă de surf.

De succes. "Dia by Andrei Trandafira" s-a caracterizat printr-o linie elegantă, rochiile lungi, uşor retro, din materiale strălucitoare, fiind indelung aplaudate. A urmat colecţia Roxanei Butnaru, pentru care tot Monica (chiar munceşte fata asta!) a fost invăluită in faldurile alb-negre ale unei rochii. Diana Cordeanu şi-a asortat genţile la manechine drăguţe şi desculţe. Carmen Iliescu a impresionat asistenţa cu rochii de mi-reasă alb, bej, crem şi bufante sau cu guler inalt, in stil victorian. Defilarea s-a incheiat cu colecţiile "Insolite by Mirela Leu" şi "Glamour by Manuela Gaşpar", ce au avut-o ca manechin şi pe frumoasa Claudia Neghină.

anca.stanescu@jurnalul.ro

Invitaţie

Irinel Columbeanu dădea impresia că nu se grăbea deloc să intre in posesia locului său rezervat in primul rănd. S-a aşezat alături de Mihai Albu. Conversaţia celor doi a fost intreruptă de Mama Zina, care murea de nerăbdare să le lanseze o invitaţie hot: luni seară, la o prezentare pentru bărbaţi, găzduită de Casa Vernescu. "Impreună cu consoartele, normal! Va fi lume mare acolo", a adăugat creatoarea. "Dar eu nu fac parte din ea?", a replicat amuzat designerul de incălţăminte Mihai Albu. "Eeei, eşti pe aproape", a sunat aprecierea Zinei. Prima colecţie a serii a beneficiat, in afară de spectacolul oferit de defilarea manechinelor, şi de un număr gratuit. Dintr-o dată, a căzut un panou din spatele sălii, provocănd bătăi rapide de inimă şi zămbete in public. Bine că nu s-a lăsat cu victime! La sfărşit, cei care au rezistat eroic căldurii şi peisajului din sală au fost invitaţi la un mic bufet naturist: fructe pe băţ şi legume la discreţie. Meniu de manechin, ce mai!

×
Subiecte în articol: antimonden