x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Romica, patronul unui salon antistres

Romica, patronul unui salon antistres

de Simona Ecovoiu    |    09 Sep 2005   •   00:00
Romica, patronul unui salon antistres

George Robu, alias Romica din Vacanta Mare, cel care ii vinde rachiu pe datorie Leanei Partag, si-a deschis un salon de bronzat, unde poti asculta chiar si manele. Clientii stresati beneficiaza si de aromoterapie.

George Robu, alias Romica din Vacanta Mare, cel care ii vinde rachiu pe datorie Leanei Partag, si-a deschis un salon de bronzat, unde poti asculta chiar si manele.

Salonul cu pricina, AYK, situat pe Soseaua Stefan cel Mare, i-a costat pe Romica si asociatii sai in jur de 200.000 de euro. Este un brand nemtesc, asa ca dotarile sunt de ultima generatie.

AROMOTERAPIE. Te enerveaza sotul sau seful? Nimic mai simplu. Intri in camera, te asezi in solarul comod ca un pat, dupa care te lasi pe mana tehnologiei. Adica dai drumul la aparat si astepti sa te bronzezi, timp in care poti asculta orice fel de muzica, indiferent de gusturi. Chiar si manele, daca acest gen te gadila la talpi. Inca o simpla atingere de buton si incaperea devine frumos mirositoare. Pe scurt, beneficiezi si de aromoterapie. Peretii sunt de diferite culori, gandite tocmai pentru a le crea clientilor o stare de relaxare. La eveniment a fost prezent si simpaticul personaj din Vacanta Mare, Frankfurt. Si Garcea a fost asteptat, dar probabil nu a nimerit adresa.

CARD VIP. Anda Adam a scos din nou capul in lume, de fapt a revenit in show-biz, lansand de curand un videoclip indraznet. Ea i-a umilit pe invitati, coborand dintr-o luxoasa masina decapotabila, marca BMW. Fire retrasa, solista nu a stat la palavre cu nimeni. In calitate de patroana a unui salon de frumusete, Anda este o sefa atipica. Adica nu lasa pe nimeni sa se ocupe de aprovizionare, preferand sa-si aleaga singura produsele cosmetice, pe care le aduce tocmai din America, cu avionul. Dupa cum vedeti, este la moda ca vedetele sa-si investeasca banii in magazine si saloane de frumusete in speranta ca, in momentul in care nu vor mai fi pe val, isi vor asigura un trai decent. Mihai Razus, fostul "ajutor" al Andreei Marin, acum PR-ul evenimentului, a impartit celor prezenti bilete de tombola, in urma careia actorii Tania Popa si Mihai Nicolae Alexandru au castigat un card VIP in valoare de 100 de euro.

×
Subiecte în articol: antimonden