x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandaluri - Cu fiţele la purtător

Scandaluri - Cu fiţele la purtător

de Anca Stanescu    |    24 Apr 2007   •   00:00
Scandaluri - Cu fiţele la purtător

Sunt tinere, frumoase, dar in nici un caz devreme acasă... işi schimbă coafurile şi iubiţii ca pe şosete, cunosc in amănunt toate barurile de fiţe ale Capitalei... şi impresia generală pe care ţi-o lasă este că au mereu 18 ani.

Maturizare cu năbădăi

Sunt tinere, frumoase, dar in nici un caz devreme acasă... işi schimbă coafurile şi iubiţii ca pe şosete, cunosc in amănunt toate barurile de fiţe ale Capitalei... şi impresia generală pe care ţi-o lasă este că au mereu 18 ani.

După ce, ani de-a randul, Andreea Antonescu a cantat melodii cu iz de emancipare, atunci cand a atins majoratul parc-a intrat in priză... şi s-a electrocutat. S-a certat cu tatăl ei la cuţite, apoi cu cealaltă Andree, colega ei de trupă, a fugit de-acasă şi a aterizat drept in braţele unui Făt-Frumos afacerist. Relaţia s-a destrămat după un timp, dar ceea ce ne uimeşte este cum de n-a murit respectivul de foame şi de sete, focoasa brunetă/blondă/roşcată dand de inţeles cu ceva timp in urmă că nu se pricepe nici măcar să facă un simplu ceai...

TINEREŢE DE CLUB. Mai au timp oare să stea acasă? Sau măcar să citească din cand in cand ce mai scrie presa despre ele? Ne indoim profund. Ileana Lazariuc şi Lili Sandu sunt amice la cataramă şi, cum in două orele trec mai repede, probabil că nici nu simt cum li se scurge tot timpul liber prin baruri, petreceri şi la... shopping. Ca să nu se plictisească de tot, mai pun de cate-o mică barfă despre fostele şi, poate, viitoarele relaţii.

Năbădăioase tare sunt unele fetişcane, oriunde s-ar afla! Chiar şi peste hotare tinereţea lor dă in clocot. Un exemplu mai mult decat grăitor este acela al unei jumătăţi de Cheeky Girls, pe nume Gabriela Irimia, aflată de catva timp in mari tandreţuri cu un politician zvăpăiat din ţara ei de adopţie, Anglia.

FĂRĂ REGRETE. Vă mai amintiţi? Acum vreo şase ani, in miez de vară, la un post tv triumfa o emisiune fierbinte, "Vara ispitelor". Pe atunci, Cosmina (Păsărin) era - de necrezut! - o fată cuminţică de 18 ani, insoţită de un prieten stabil. S-a debarasat insă de acesta imediat după emisiune, incitată de mirajul de a apărea pe sticlă şi de a se strecura in lumea VIP-urilor. Pentru Cosmina, majoratul a constat intr-un adevărat show printre cluburi, iubiţi şi vedetisme.

După toate aceste "mici" observaţii, nu vrem să vă speriaţi, fetelor, şi să vă vedem, cine ştie, in vreo bibliotecă, tocindu-vă frumuseţe de manuţe şi stricandu-vă ochişorii cei rimelaţi şi asortaţi la culoare cu imbrăcămintea... Nu de alta, dar suntem convinşi că n-aţi găsi decat, eventual, rafturile de reviste glamour...
×
Subiecte în articol: antimonden