x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sezonul despărţirilor

Sezonul despărţirilor

de Anca Stanescu    |    12 Iul 2008   •   00:00
Sezonul despărţirilor

DE-ALE VIP-URILOR  ●  După 20 de ani, sau după nici doi
Sîntem în mijlocul verii, anotimp de concedii şi mai ales de despărţiri. După ce au făcut să înmugurească, apoi să înflorească şi să strălucească floarea iubirii, multe VIP-uri îi strîng acum petalele ofilite.



DE-ALE VIP-URILOR  ●  După 20 de ani, sau după nici doi
Sîntem în mijlocul verii, anotimp de concedii şi mai ales de despărţiri. După ce au făcut să înmugurească, apoi să înflorească şi să strălucească floarea iubirii, multe VIP-uri îi strîng acum petalele ofilite.

Ea a încălţat pantofi din satin, ornaţi cu Swarowski. El, pantofi negri din lac. Unde i-au purtat paşii pe Raluca Sandu şi pe Todd Medina, la nici un an de la căsătoria religioasă? Spre despărţire. Chiar dacă acum cîteva luni se declarau îndrăgostiţi pînă peste poate, potirul iubirii a secat pînă la actele procesului de divorţ. Totuşi, mai este ceva care-i leagă pe cei doi sportivi: o afacere de gală... de box organizată de aceştia, începînd de anul trecut, în România. Aşadar, deşi iubirea s-a dus, bătaia (în ring) continuă.

DIVORŢ DICHISIT. S-au căsătorit la Casa Albă. Nu la cea în care doarme Bush, ci la restaurantul din Băneasa. Au rezistat mai bine de 20 de ani, vreme suficientă să se acumuleze tensiuni. Mai ales din partea ei, adică a Simonei, nevasta actorului Ion Dichiseanu. Aceasta spune că umbra soţului a proiectat-o şi a ţinut-o în tot acest timp lîngă cratiţă şi copil. Acum cîntăreaţa vrea să-şi întindă aripile muzicale şi să decoleze dintr-o familie care n-o mai satisface. Are şi un sprijin solid, în persoana lui Joe Librescu, care o ajută să-şi relanseze cariera. Impulsurile date de el sînt destul de puternice, ajungînd chiar pînă la palme suprapuse erotic peste posteriorul doamnei. Oricum, Simona Florescu va divorţa de Ion Dichiseanu după 4 octombrie, data la care se va căsători fiica lor, Ioana. Pînă atunci, se mulţumeşte să-şi scoată la uscat, în văzul lumii, rufele cele mai vechi ale amintirilor. Mireasma împrăştiată de ele nu este prea plăcută. Să nu folosească balsam soţia care a fost gospodină atîţia ani?! Şi căsnicia fotbalistului Florentin Petre s-a destrămat recent. Deşi se cunoştea cu fosta soţie, Cătălina, încă din adolescenţă, acesta n-a ţinut drumul drept. La un moment dat, mai ales de cînd sportivul a început să evolueze la TSKA Sofia, cărările celor doi s-au depărtat. Ele îi cuprind totuşi la mijloc pe cei doi copii, Patrick şi Dennis, de care fotbalistul este foarte legat.

AR FI PĂCAT... Să eşueze de tot relaţia dintre Romaniţa şi Adrian Iovan. Mai ales de cînd pilotul de avion a demonstrat că mînuieşte la fel de bine cărucioarele şi, o dată cu înălţarea micuţului Albert, chiar scuterele cu care-l plimbă uneori. Însă a fost printre primii bărbaţi care au susţinut proiectul unei asociaţii care promovează drepturile taţilor de a-şi vedea copiii, după divorţ. E clar, mister Iovan deţine ori o intuiţie deosebită, ori un acut simţ al prevederii. Sau, poate, a avut prea mult timp liber între curse...

Pistolul şi banii

Probabil că Gina lui Pistol ducea lipsă mare de papuci, pentru că Nicola i-a mai dat, recent, o frumoasă pereche. Deşi acum fostul iepuraş Playboy plînge amarnic şi regretă faptul că a dat din codiţă şi în faţa altui bărbat, Nicola a rămas neclintit pe poziţii şi s-a despărţit de ea. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar totul s-a anulat. Doar nu te poţi pune cu blondele... sau cu poftele lor pentru bărbaţii din ce în ce mai bogaţi.

×
Subiecte în articol: antimonden