x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Show Bote, în SUA

Show Bote, în SUA

de Jurnalul National    |    21 Mar 2008   •   00:00

“Ţarul” face valuri cu “Funeral”! La doar o lună după ce şi-a prezentat colecţia la New York Couture Fa­shion Week, Cătălin Botezatu a fost rechemat în America pentru a susţine noi show-uri

“Ţarul” face valuri cu “Funeral”! La doar o lună după ce şi-a prezentat colecţia la New York Couture Fa­shion Week, Cătălin Botezatu a fost rechemat în America pentru a susţine noi show-uri, americanii fiind fascinaţi de extravagantele şi elegantele creaţii Botezatu.

 

La jumătatea lui februarie, desig­nerul şi-a etalat în faţa a peste 300 de spectatori cea mai recentă colecţie haute-couture, intitulată “Fune­ral”. Cele 18 rochii de seară au fost reali­zate din materiale fine, toate de cu­loare neagră, cu aplicaţii de mărgele şi asortate la blănuri naturale.

 

Colecţia de rochii de seară reali­zate de cel mai cunoscut creator de modă din România va fi prezentată astăzi, în deschiderea Brooklyn Fa­shion Weekend. Acesta este unul din­tre evenimentele de modă importante ce se desfăşoară an de an în faimoasa metropolă americană. Dat fiind faptul că în portofoliul organizatorilor manifestării amintite fi­gurează colaborări cu nume celebre precum Britney Spears, Jay-Z, Quincy Jones sau Gloria Estefan, la pre­zen­tările de modă sunt aşteptate să participe numeroase staruri. Dar şi mai important este faptul că Bote va fi invitatul lui Donald Trump la Palm Beach! Imediat după prezen­ta­rea de la New York, Cătălin va face un adevărat tur de forţă pentru a ajunge în timp util în Florida. Aici, cunoscutul creator ro­mân va reali­za în calitate de special guest o pre­zen­tare de modă la Trump Tower. Pentru că Trump To­wer este cel mai lu­xos şi cel mai important proiect imobiliar al magnatului american Do­nald Trump, la acest eveniment au fost invitaţi 300 dintre cei mai bogaţi oameni din America.

×
Subiecte în articol: antimonden