x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sorana nu sta departe de Litoral

Sorana nu sta departe de Litoral

28 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

La fiecare sfarsit de saptamana, Sorana face naveta Bucuresti - Constanta. E atat de indragostita de mare, incat de cand a inceput vara n-a ratat nici un week-end la mare.
CATALINA IANCU

Ca orice vedeta care se respecta, fetele din trupa A.S.I.A. au pe langa ele o armata intreaga de profesionisti care se ocupa de imaginea lor: PR-ii casei de productie, impresarul Florin Ionescu, hair-stilisti, cosmeticieni, creatori de moda, toti pun umarul pentru ca "asiaticele" sa arate intotdeauna impecabil.

BRONZ NATURAL. Am intalnit-o pe Sorana la Mamaia, acolo unde vine in fiecare week-end. Ca sa stie una si buna, frumoasa bruneta impreuna cu prietenul ei si-au cumparat un apartament in Constanta. Pentru a se lasa mangaiata de razele soarelui insa vine in fiecare dimineata la una dintre cele mai curate plaje particulare din Mamaia, al carei proprietar ii e bun prieten. Inainte de sta la soare, ea face doua sedinte de solar, pentru a-si pregati pielea pentru bronzul natural.

COCHETA. Sorana a venit imbracata in roz ciclam, inclusiv pantofii si poseta fiind de aceeasi culoare. A mers in varful degetelor pe nisip, sa nu-si strice pedichiura. De altfel, interpreta are mare grija de corpul ei. Foloseste cele mai bune produse cosmetice. Iar in ceea ce priveste parul, nu lasa pe nimeni sa se apropie de el, in afara de hair-stilista personala, Adriana. Daca n-o gaseste la serviciu, Sorana se coafeaza si se tunde singura. "Bunica imi spunea ca parul este podoaba cea mai frumoasa a unei femei. Ma vopsesc foarte des, fiindca am cateva fire albe de par. Este o chestiune ereditara. Il mostenesc pe tata, care e grizonat. De aceea sunt mai pretentioasa la acest capitol", ne-a spus cantareata.

SILUETA. Un asemenea trup de felina se mentine cu o dieta drastica. Sorana insa nu face eforturi deosebite in acest sens. La mare, solista se delecteaza cu fructe de mare, mancarea ei preferata. "La restaurantul pe care-l frecventez, am descoperit o specialitate gastronomica pe care o comand de fiecare data cand merg acolo. Se numeste "pui imperial". Mi-a placut atat de mult, incat l-am rugat pe bucatar sa-mi dea si mie reteta. Dar, ca orice specialist care se respecta, vrea sa tina secretul numai pentru el. Insa am mancat de atatea ori aceasta delicatesa, incat i-am descoperit deja ingredientele si voi incerca s-o prepar si eu acasa. Sa vedem insa cine va avea curajul sa o si guste."

GRIJA

"Bunica imi spunea ca parul este podoaba cea mai frumoasa a unei femei. Ma vopsesc foarte des, fiindca am cateva fire albe de par. Este o chestiune ereditara. Il mostenesc pe tata, care e grizonat. De aceea sunt mai pretentioasa la acest capitol" - Sorana trupa A.S.I.A.

DISTRACTIE

Chiar daca a tot venit pe Litoral, Sorana n-a apucat inca sa se plimbe cu telegondola si nici sa mearga la Aqua Magic. "N-am prea apucat sa fac aproape nimic din tot ce mi-am propus, in afara de plaja. Serile ni le petrecem la discoteca. Avem doua locuri pe care le frecventam: Quando Republic si Mania. Muzica e pe gustul nostru si dansam pana dimineata", ne-a mai spus Sorana.

Salvamari aerieni

Cum preturile practicate pentru plimbarile cu paramotorul sunt prea mari pentru buzunarele romanilor, "zburatorii" din Mamaia s-au reprofilat. Ei vor supraveghea din aer valurile marii, incercand sa-i salveze pe cei care se aventureaza mai departe decat pot sa inoate in siguranta. Incepand de luni, pe Litoral ei actioneaza ca salvamari aerieni.

DE INSPIRATIE OCCIDENTALA. Pe plajele din strainatate deja se practica aceasta metoda. Maestrii parapantei poarta cu ei un colac de salvare, pe care il arunca celor in pericol de a fi inghititi de valuri. Statisticile le demonstreaza eficacitatea: numarul de inecuri a scazut cu 80%. Asa ca si cei de la noi s-au gandit ca pot fi pe faza atunci cand inotatorii teribilisti vor sa-si arate talentele, insa nu mai au putere sa se intoarca la mal. Avand brevete de instructori si piloti, eliberate de Aeroclubul Romaniei, ei au propus autoritatilor locale incheierea unui contract similar, mai ales ca suma de 30 de euro pentru aproape jumatate de ora nu atragea prea multi amatori de zboruri de agrement, iar cu paramotorul isi plimbau mai mult prietenii. Din noua lor slujba isi vor acoperi cel putin costul combustibilului pentru aparatele de zbor, mai ales ca si pretul benzinei este in crestere continua. Poate ca, pana ce romanii vor avea destui bani pentru a-si privi prietenii de sus, dintre hamurile paramotorului, va scadea macar pe Litoral rata mortalitatii prin inec pe perioada vacantei de vara... (Catalina Iancu)

LA CALD

  • CARMEN BRUMA, LA VANATOARE DE SPONSORI. Vedeta postului Realitatea TV Carmen Bruma are un ambat. Ea se chinuieste de vreo juma’ de an sa lanseze pe piata o caseta video cu exercitii de gimnastica aerobica. Dar degeaba are vointa, caci mai trebuie si ceva banuti. Pe care, normal, ia-i de unde nu-s! In week-end-ul trecut, stirista sportiva a dat o fuga la Mamaia, pentru a cina cu oameni bogati, posibilii ei sponsori. Caseta se anunta a fi interesanta, mai ales ca, pe generic, apare o poza mai veche de-a prezentatoarei tv, de pe vremea cand avea vreo 75 de kilograme. (Simona Ecovoiu)

  • CORNEL PASAT, DORIT DE TURISTE. Vestitul dansator de strip-tease Cornel Pasat nu se mai afla la prima tinerete, dar continua sa se bucure de succes in cluburile de noapte de pe Litoral. Femeile prefera sa vina singure, ba chiar sa traga o cearta zdravana cu partenerii de viata pentru cateva minute de show. Numai ca el isi face treaba, ca doar se afla in interes de serviciu, iar gandul ii zboara tot la marea lui iubire, Oana Roman. (Simona Ecovoiu)

  • LIVIU GUTA ARE JUMA’ DE KG DE AUR. Manelistul aflat in top cu melodia "De ce ma minti?", Liviu Guta este mare iubitor de bijuterii din aur. Am mai vazut si la alti interpreti ba un ghiul, ba un lant, pe care si-au inscriptionat numele, dar Guta le da clasa. Poarta baiatul asta un ditamai lantul, ce pare ca-l cocoseaza. Mai adaugati celelalte biju-uri si calculati gramajul. Gurile rele spun ca interpretul, pe care presa l-a cuplat cu Daniela Gyorfi, ar purta cam jumatate de kilogram de aur. (Simona Ecovoiu)

  • IUBITUL JULIEI DE LA SEXXY VREA SINDICAT. Bogdan Jianu, impresarul trupei Sexxy, dar si iubitul Juliei, s-a cam saturat de mafia din lumea show-biz-ului. Ca o ultima solutie, el s-a gandit sa infiinteze un sindicat al artistilor. Bogdan considera ca nu are carisma necesara pentru a deveni lider sindical, asa ca va alege pe altcineva dintre vedetele ce doresc sa i se alature. Poate abia atunci, solistii vor primi ceva banuti la aparitiile televizate, iar producatorii de spectacole vor respecta, cu strictete, contractele. (Simona Ecovoiu)

    ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 28 iulie 2004

    Pentagonul si Casa Alba, la Mamaia!

    Plimbare pe fundu marii

    Litoralul azi

    Cu vedere la plaja
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden sorana