x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Statuia de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds provoacă revoltă în rândul fanilor

Statuia de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds provoacă revoltă în rândul fanilor

21 Iul 2017   •   22:00
Statuia de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds provoacă revoltă în rândul fanilor

Fanii lui Beyoncé s-au declarat revoltaţi în această săptămână de statuia din ceară a divei pop de la Madame Tussauds, relatează joi UPI. 

Pe social media au apărut numeroase comentarii negative după ce noi fotografii cu statuia din ceară a lui Beyoncé au apărut în spaţiul public ca urmare a faptului că aceasta a fost mutată în muzeul din New York al Madame Tussauds. 

Fanii au spus că statuia nu seamănă cu Beyoncé şi au acuzat muzeul de "albire", în timp ce alţii au spus că figura seamănă mai mult cu Lindsay Lohan, Mariah Carey sau Kesha. 

"Aceasta nu este Beyoncé", a scris o persoană marţi pe Twitter. "Este un fel de Mariah Carey cu ceva Lindsay Lohan în ea. Nu, nu, nu", a adăugat aceasta. 

"Este bine că nu vorbiţi despre Beyoncé, pentru că această femeie nu este ea cu siguranţă", a scris o altă persoană în ziua următoare. 

Madame Tussauds a răspuns la această controversă miercuri, într-o declaraţie pentru TMZ. 

"Echipa noastră talentată de sculptori face toate eforturile pentru a se asigura că reproducem culoarea potrivită în toate figurile noastre de ceară pentru a corespunde cu celebrităţile reprezentate", a precizat muzeul în comunicat. "Iluminarea atracţiei, combinată cu efectul fotografiilor cu bliţ, ar putea distorsiona sau reprezenta eronat culoarea figurilor noastre de ceară", a adăugat acesta. 

Starul de reality show Kylie Jenner a ţinut prima pagină a ziarelor după ce statuia ei de ceară a fost prezentată la muzeul Madame Tussauds din Los Angeles. Statuia îi semăna atât de tare, scrie UPI, că vedeta s-a folosit de aceasta pentru a face o farsă familiei. 

"Cum se poate ca statuia de ceară a lui Kylie să arate mai real decât ea, în timp ce statuia lui Beyoncé arată ca o Mariah Carey albă?", s-a întrebat un fan.AGERPRES

×