x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ştiri

Ştiri

30 Noi 2008   •   00:00

DE COLECŢIE -  SCHROTTER, DESENATĂ DE CIOBANU

Beau monde – atât revista cu acest nume cât şi devoratorii de modă, lumea bună, deci, trebuie să semneze condicuţa marţi, 2 decembrie, la Fratelli Studios. La ora 20:00. Aici va avea loc prezentarea Irinei Schrotter. Noutatea este următoarea: colecţia este desenată de Răzvan Ciobanu. (C.I.)

DE SF. NICOLAE: BELL’AGIO CASA ÎŞI DESCHIDE PORŢILE
Dacă te inspiră experienţele de viaţă diferite pe care le-ai avut în alte colţuri ale lumii, Bell’Agio Casa te poartă într-o călătorie imaginară în aceste locuri şi îţi oferă idei originale pe care le poţi aplica în felul în care îţi trăieşti viaţa, îţi decorezi casa şi împarţi totul cu familia. Cam aşa prezintă Luana Ibaka (foto) universul spaţiului de locuit, care îşi va deschide porţile chiar de Sfântul Nicolae. Conferinţa de presă va avea loc la sediul din Calea Rahovei, nr. 157, la 6 decembrie, ora 13:00. (C.I.)

CONCERT UMANITAR: OMBLADON ŞI PARAZIŢII, CARITABILI
Gazda Hip-Hop Chart-ului, Ombladon, va susţine marţi, 2 decembrie, la Club Fabrica, un concert în scopuri caritabile pentru Erika, o fetiţă de 2 ani, diagnosticată cu leucemie. Paraziţii, Viţa de Vie şi trupa de teatru “Passe-Partout” – Dan Puric, şi Cabral în calitate de prezentator, vor organiza un maraton de muzică. Preţul biletului este de 25 RON, iar suma strânsă din aceste bilete se donează în totalitate pentru Erika. (C.I)

×
Subiecte în articol: antimonden