x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

05 Iun 2006   •   00:00

Fresh - Body&Soul, site complet

Pregatirile pentru lansarea noului album, semnat Body & Soul, sunt in toi. Florin, Laurentiu si George vor filma, zilele acestea, si un videoclip-surpriza, pentru care vor scoate din buzunar in jur de 5.000 de euro. Cum baietii s-au gandit sa abordeze si o noua imagine, nu a fost exclusa si reimprospatarea site-ului lor. Astfel, fanilor care vor sa afle cat mai multe date despre cei trei membri ai grupului nu le ramane decat sa acceseze www.body-and-soul.ro.

Casa de piatra! - Monica si Aurelian s-au luat!

In sfarsit, dupa o logodna intrata in prelungiri, cuplul de vedete Monica Davidescu si Aurelian Teamisan s-a casatorit sambata seara! Nu in avion, cum se zvonise, ci la Palatul Snagov. Cununia religioasa a avut loc la ore tarzii, 22:00, mireasa purtand o superba rochie creata de Liliana Turoiu Udrea. (Simona Ecovoiu)

Sucita - Luciu nu stie ce vrea

"Mi-as dori sa imbrac rochia de mireasa purtata de Angelina Jolie in filmul «Gia». Si, pentru ca am fost mireasa in «Lacrimi de iubire», acum stiu sa ma port la cununia mea", a declarat Nicoleta Luciu pentru Acasa Magazin. Care nunta, am intreba-o, caci tot ea vine sa adauge ca nu se grabeste sa-si puna pirostriile: "Sunt implicata de doar un an in relatie si nu avem timp sa ne gandim la lucruri mai serioase". (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden