x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

29 Apr 2006   •   00:00

Dor de munca - Festival in Herastrau

Bucurestenii care raman de 1 Mai in Capitala au program de distractie in Parcul Herastrau. Timp de trei zile (29 aprilie-1 mai), Festivalul "1 Mai - Dor de Munca" pune stapanire pe aleile Herastraului, intrarea Charles de Gaulle. Piesa de rezistenta a evenimentului o reprezinta concertele zilnice, cate doua pe seara, cu unele dintre cele mai tari trupe si artisti - Voltaj, Ca$$a Loco, Tandarica si Marius Mihalache, Nightloosers , JukeBox Band si Mihai Margineanu. Peste toate acestea troneaza imprevizibilul Gabi Jugaru si farsele lui.

Punk aid - Ajutor muzical pentru Anca

Patru formatii importante ale punk-ului autohton - ZOB, E.M.I.L., Pistol cu Capse si Buzz - isi dau mana cu mana pentru a ajuta o tanara de 26 de ani din Brasov sa aiba din nou o viata normala. Anca Barsticeanu a suferit, acum doi ani, un cumplit accident rutier, care a tintuit-o la pat, cu paralizie totala. Ea poate fi operata la o clinica din Italia, dar costul interventiei este de 50.000 de euro. Punkerii vor canta pentru Anca la 13 mai, la Brasov, in The Club, incepand cu ora 17:00.

Ruse - Concerte si fotbal

Dupa o perioada in care nu a mai fost preocupata de performante, Nationala artistilor romani va sustine un meci de fotbal si mai multe concerte in perioada 3-5 mai a.c., in Bulgaria. Romanii vor da piept la Ruse cu Nationala artistilor din Bulgaria. Lotul echipei nationale a artistilor romani va fi reprezentat de Adrian Enache, Aurelian Temisan, Papa Jr, Dl Problema, trupele Alb-Negru, Amor, Axxa si Blow.

Eurovision - S-au epuizat biletele!

Finala concursului Eurovision de la Atena se va desfasura cu sala plina. In ciuda faptului ca Sala Olimpica din capitala Greciei dispune de 16.000 de locuri, iar biletele au avut preturi de pana la 250 de euro, tichetele la finala din 20 mai au fost epuizate in 20 de minute! Organizatorii afirma ca mai sunt de vanzare doar bilete pentru semifinala din 18 mai si pentru repetitiile generale, cu preturi cuprinse intre 10 si 90 de euro.

×
Subiecte în articol: antimonden