x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

27 Sep 2005   •   00:00

Oana Zavoranu, in razboi cu Carcotasii

Iata ca Oana Zavoranu a prins curaj, aruncandu-le manusa Carcotasilor, in cadrul emisiunii sale "Corazon latino": "Pe Mihai il cheama Gainusa tocmai pentru ca nu este cocos, iar Serban cred are un nume predestinat, fiindca lumea il huiduie pe strada". Nici Gainusa nu s-a lasat mai prejos la auzul acestor vorbe "dulci": "Vad ca stie tot ce spunem despre ea, deci este fanul nostru. Nu ne uitam la «Corazon latino», ne suna amicii si ne spun ce boacane mai face. In ciuda aparentelor o simpatizam tocmai de aceea e mereu prezenta in emisiunea noastra. Daca e pregatita sa dea piept cu noi, vom continua duelul verbal. Sper insa sa nu-l trimita pe Pepe ori pe fratele acestuia sa ne cafteasca". (Simona Ecovoiu)

Zdob si Zdub joaca in film

In doar cateva luni, trupa Zdob si Zdub va putea fi urmarita pe marile ecrane din Rusia, jucandu-si propriul rol, acela de formatie in mare voga. La inceputul acestei veri, moldovenii au fost invitati la Moscova, pentru a participa la filmarile continuarii blockbuster-ului rusesc "Night Watch 2", in regia lui Timur Bekmambetov. Prima parte a filmului, o adaptare dupa romanul scriitorului Serghei Lukianenco, a avut un buget de 5 milioane de dolari si incasari de 16 milioane. Zdob si Zdub au fost invitati sa cante, alaturi de alte trupe de top, in scena de petrecere aniversara a unui erou principal din film. Despre profesionalismul echipei, liderul zdubilor, Roman Iagupov, da un amanunt relevant: pe platoul de filmare erau doar 25 de camere de luat vederi! (Dana Ciobanu)

Sotul Andreei Esca pune strasuri la Romexpo

Hair-stylist-ul Marian Darta, prezent la Targul de imbracaminte si cosmetica de la Romexpo, s-a gandit sa treaca si pe la standul amicului sau, Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, patronul unei firme de cosmetica. Si nu s-a lasat pana n-a convins-o pe manichiurista sa-i lipeasca cateva strasuri pe unghii. Eram l-a fotografiat, ca amintire. (Simona Ecovoiu)

Un "amic" in Marfar

In trupa Marfar, cea care a lansat hitul "Las-o ba, ca merge asa (parerea mea)", au loc schimbari majore. Astfel, solistul Adi Filipedescu ii preda stafeta lui Florin Ristei (ex-Amici). Florin (18 ani) este elev in clasa a Xll-a, studiaza chitara si pianul, se tunde singur, ii place palinca naturala si nu suporta sucurile "chimice". (S.E.)

PICANT

Andrei Gheorghe considera televiziunea un instrument prin care manevrezi puterea. Iar domnului "13-14" ii place puterea! (D.C.)

Motoul Ancai Badiu (Class) este "Nu lasa pe maine ce poti face azi". Justificat, pentru cat de organizata si ambitioasa este! (D.C.)

Copiii Lucian Viziru si fratele lui, Augustin, se jucau de-a hotii si vardistii. Casetele-martor au fost reinregistrate cu "Povestiri adevarate".
×
Subiecte în articol: antimonden