x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

15 Sep 2005   •   00:00
Suete

Anne’s, criza de rinichi in Grecia

Solista Anne’s (foto) a revenit de curand din Creta (Grecia), unde a filmat videoclipul "Mi-e dor". Din pacate, s-a intors si cu amintiri neplacute: "Intr-o seara am facut febra foarte mare, frisoane, ma durea tare in partea stanga. Crezusem ca este vorba de insolatie, dar nu-mi trecea cu nimic. In ultima instanta am chemat Salvarea. Am avut, de fapt, o criza de rinichi. Interesant e faptul ca medicul era roman din Focsani. Dupa ce m-a doftoricit, m-a chemat la spital. Acolo am cantat o melodie pentru pacienti". (Simona Ecovoiu)

Carmen, rochie de 3.800 de euro

Da, chiar asa. Manelista Carmen Serban, nelipsita de la prima editie a tuturor emisiunilor prezentate de Dan Negru, si-a comandat, la Paris, o rochie. A carei valoare se ridica la 3.800 de euro: "Pentru filmarile primei editii a noii mele emisiuni de la Antena 1, «Ziua Judecatii», ce va avea loc miercuri, de la ora 20:15, am invitat-o si pe Carmen Serban. Nestiind ca vom filma sambata, ea isi programase sa naseasca un bebelus. Dar a renuntat la tot". Carmen Serban si Dan Negru au fost colegi de gradinita, iar la Timisoara au casele alaturate. (Simona Ecovoiu)

Andra si Rocsana Marcu, adversare la tenis

Andra Teodorescu si Rocsana Marcu sunt rivale. Dar numai pe terenul de sport. La intervale regulate, cele doua vedete se echipeaza corespunzator, isi iau rachetele si incing cate-o partida de tenis. Cele doua VIP-uri mai au si alte pasiuni comune: schi nautic, golf, aerobic, fitness, dar si prezentarile de moda. Au trait chiar si o intamplare asemanatoare. O agentie de manechine a "agatat-o" pe Andra pe strada si i-a propus sa devina fotomodel, iar pe Rocsana au "ochit-o" doi impresari italieni, care i-au spus ca vor s-o angajeze ca model. (Catalina Iancu)

Compact, in cazinourile din L.A.

Trupa Compact va pleca, maine, intr-un turneu in SUA. Baietii vor canta la 17 septembrie la Chicago, in cadrul "Taste of Romania", dupa care vor sustine recitaluri in Cleveland, Philadelphia, Detroit sau Los Angeles. Managerul grupului, Dan Maciuca, a obtinut deja un contract pentru ca trupa condusa de Paul Ciuci sa aiba un recital in cele mai tari cazinouri din L.A. Compact va pleca cu echipamentul tehnic propriu, ce cantareste 500 de kilograme. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Carmen Bruma s-a mutat in casa noua. Iar decoratiunile interioare si le-a adus tocmai din Creta si Santorini, unde si-a petrecut vacanta in aceasta vara. (C.I.)

Gina Pistol vrea sa-si puna mese, fiindca n-are rabdare sa-si lase parul sa creasca. Mai bine si-ar pune o extensie si la blugi, ca prea au filmat-o carcotasii din spate. (C.I.)

Ramona Badescu si-a adus o valiza de haine din Italia. Nu mai putin de 15 rochii din garderoba personala au fost pregatite special pentru serile Cerbului de Aur. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden