x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

13 Sep 2005   •   00:00
Suete

Luciu l-a "fentat" pe Dinu Maxer

Cea mai dorita femeie din Romania, cea mai visata si cea mai apetisanta, Nicoleta Luciu (foto), a implinit ieri 25 de ani. Vedeta si-a aniversat ziua de nastere prin munca. Toata ziulica a stat pe platourile de filmare si a inregistrat pentru telenovela "Lacrimi de iubire", iar noaptea si-a petrecut-o inregistrand videoclipul piesei "Uneori ma indragostesc". Primele cadouri le-a primit, asa cum era de asteptat, din partea familiei. Sora ei, Iuliana, i-a cumparat o pereche de cercei mari, gen "belciuge", asa cum obisnuieste Nico sa poarte. Iar Amalia, colega de trupa a Iulianei, i-a adus "de-afara" un tricou de firma, caci a participat, recent, la un turneu de tenis care s-a desfasurat in Belgia. Chiar si Dinu Maxer a sunat-o sa-i spuna "La multi ani", la aniversare. Din pacate pentru el, Nicoleta si-a schimbat numarul de telefon, iar lui Dinu i-a raspuns Iuliana. Care i-a transmis surioarei celei mari urarile din partea fostului iubit. (Catalina Iancu)

Oana si-a scos sutienul pentru Buzdugan

Mihai Morar si Daniel Buzdugan au facut o pasiune pentru unele dintre vedete. Le-au "cautat" la silicoane, le-au luat la intrebari (indiscrete) si le-au pus sa joace "Adevar sau Dezbracare". Cum de aceasta rubrica s-au bucurat cel mai tare realizatorii, s-au gandit ca n-ar fi rau s-o reia. Asadar, saptamana aceasta, Dimineata deMenta va avea in studio VIP-uri care au acceptat provocarea Radio 21. Fetele au doua variante: sa raspunda intrebarilor celor doi trasniti sau sa scoata hainele de pe ele. Ieri, Oana de la Activ a dat jos doua esarfe, o bluza si un sutien. Si-a mai spus ca are o fantezie erotica si cu Morar, si cu Buzdugan, in acelasi timp. (Catalina Iancu)

Florin (HI-Q), sofer pentru TNT

Doar doua soliste au ramas in trupa TNT, bruneta renuntand la colaborare, fara sa mentioneze si motivul. Laura si Lala si-au propus ca, in noua formula, sa sfarame inimile liceenilor, realizand, de curand, videoclipul "Eu&Tu", regizat de Dragos Buliga. In clip, interpretele indragostite de acelasi tocilar, transformat ulterior in playboy, sunt plimbate cu autobuzul de Florin de la HI-Q. Uite asa se face ca, din vedeta, Florin a devenit si figurant... Dar, deh, se mai intampla ca solistii sa-si uneasca fortele. Ca si Nicoleta Luciu a aparut in clipul lui Stefan Banica Jr, ca sa va dam doar un alt exemplu. (Simona Ecovoiu)

Laurentiu (Body&Soul) vinde bikini

Solistul trupei cu pricina, Laurentiu Constantin, si-a deschis in cartierul Militari un magazin de imbracaminte pe care l-a numit "Trup si suflet 2005". De aici va puteti cumpara geci, sepci si blugi si, nu in ultimul rand, lenjerie intima. Pentru a merge vanzarile, cantaretul a hotarat sa se implice si in comercializarea articolelor vestimentare: "Le sfatuiesc pe clientele mele in privinta alegerii modelelor de bikini." (Simona Ecovoiu)

O-Zone, doriti in tarile ex-sovietice

Pop-dance "made in Romania", in premiera internationala! La invitatia uneia dintre cele mai mari case de discuri din Moscova, Cat Music va lansa o compilatie care va "invada" simultan Rusia si tarile ex-sovietice. Evenimentul va avea loc luna viitoare, mega-compilatia purtand titlul "Discotheque O-Zone". CD-ul va include piese interpretate de: 3rei Sud Est, O-Zone, Impact, DJ Project, Mahay, Heaven, Voltaj, Blondy, Andreea Balan si Class. (Catalina Iancu)

PICANT

Ducu Bertzi tocmai a terminat inregistrarile pentru albumul de colinde "Seara de Craciun". CD-ul, care va fi lansat in noiembrie, contine si piese noi. (S.E.)

Mitica Dragomir zice ca a inventat retete de slabit. Pentru nunta fiului sau, Bogdan, a dat jos 20 de kilograme, mancand orice. Mai putin paine. (S.E.)

Betty, Lory si Mach (ETNIC) s-au apucat de compus. Au studii de specialitate, asa ca sunt convinse ca nu se vor face de bacanie. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden