x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

06 Sep 2005   •   00:00

Amadeus pleaca din nou in Singapore


Mare bucurie in trupa Amadeus! Andreea (foto), Gratiela, Alexandra si Cristina se vor reintoarce in Singapore in noiembrie, pentru patru concerte. Fetele au mai fost in Asia la sfarsitul lunii mai, cand au participat la un seminar cu tema "Women in life-style" si au sustinut doua recitaluri, unul pentru oficialitatile locale si diplomati, celalalt pentru public. "Singapore este un vis. Am profitat de fiecare minut pentru a vizita diverse obiective si a merge la cumparaturi de suveniruri. Hotelul de cinci stele in care am stat, Shangri-la, este ireal de luxos. Am fost si in cluburi de noapte, am degustat tot felul de specialitati locale", ne-a povestit Andreea Runceanu. Amintirile din prima calatorie la Singapore nu fac decat sa le sporeasca fetelor nerabdarea de a zbura din nou spre Asia. Pana atunci insa, Amadeus intra in studio, pentru un nou album, semnat tot de Adrian Ordean. (Dana Ciobanu)

Cotabita, in convalescenta dupa un infarct


Gabriel Cotabita s-a lasat de fumat si se odihneste cat poate de mult. Acestea sunt sfaturile doctorului, pe care le asculta fara sa cracneasca. Solistul VH2 a suferit de curand un infarct, din fericire fara urmari grave. Si-a facut un control amanuntit, ale carui rezultate sunt foarte optimiste. "Oboseala, munca multa, agitatie, nervi, nesomn. Cam astea au fost cauzele. Acum sunt cuminte. Ma odihnesc, nu mai fumez, bautura am lasat-o de mult, iar cu femeile, se compenseaza", ne-a spus Cotabita, pe un ton glumet. Chiar daca ii este greu sa faca fata unei asemenea ruperi de ritm, cu mult repaus, dupa o vara extrem de agitata, Gabriel va mai sta la pat cel putin o saptamana. (Dana Ciobanu)

Marius Dragomir a primit la nunta un vitel


Solistul Marius Dragomir s-a ales, dupa ce a sustinut un recital la o nunta din Brasov, cu o caramida de bani, dar si cu... un vitel. Nuntasii l-au ajutat sa-l duca acasa, cu o masina cu remorca, dar cum Marius nu este crescator de animale, dupa doar trei zile a fost nevoit sa-l "cedeze" unui vecin: "Mi-a fost drag de el, dar n-am timp sa-l ingrijesc, caci sunt mai mereu plecat de acasa, in turnee". (Simona Ecovoiu)

Dan Teodorescu, idolul lui Pepino


Pepino, liderul trupei Parlament, se declara un fan inrait al formatiei Taxi, si in special al vocalistului Dan Teodorescu: "Omul este genial. Face niste versuri tari de tot. Nu-mi dau seama cum de poate fi atat de inspirat, insa de fiecare data ma lasa mut de admiratie. Face niste combinatii de cuvinte dementiale, dar care la prima vedere par deosebit de simple. Este nevoie de talent pentru asta, altfel cazi in extrema cealalta", a declarat "parlamentarul". Cat despre un nou album al propriei formatii, Pepino a spus ca va aparea cu siguranta in aceasta toamna. "Ne mai trebuie una, doua piese usor digerabile. Trebuie sa dam comercialului ce-i al comercialului. Nu poti vinde un CD fara astfel de melodii simplute", a incheiat Pepino. (Adrian Vaduva)

PICANT
Inca o vedeta autohtona a ales sa-si puna pirostriile departe de ochii presei. Este vorba despre Paula Seling, care s-a casatorit religios cu Radu Bucura.

Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu formeaza noul cuplu de soc din FM-ul romanesc. Cei doi vor prezenta "Guerrilla de Dimineata". (A.V.)

Oana Zavoranu este pusa pe fapte mari. Hotarata sa-si faca debutul si in muzica, iubita lui Pepe a inceput sa ia lectii de canto de la Crina Mardare. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden