x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

23 Noi 2004   •   00:00

24 NOIEMBRIE 2004

Sanda Nicola si-a invatat iubitul sa gateasca

Prinsa intre munca de zi cu zi in televiziune si proiecte noi, Sanda Nicola nu prea mai are timp liber. Pleaca la 3:00 dimineata de acasa, pentru a fi in forma la 7:00, cand intra in direct la Observatorul Antenei 1. Daca, in mod normal, programul ei ar trebui sa se termine in jurul pranzului, Sanda a ajuns acasa in ultimele saptamani abia seara. Recent, a atins chiar un nou record personal de nesomn: 34 de ore. "Iubitul meu, Bogdan, nu mai zice nimic de orarul meu. Eu doar ii fac listele de cumparaturi. Ba s-a si apucat sa faca de mancare. Mai timid, dar face. Iar sambata a gatit o ciorba nemaipomenita, pentru care l-am felicitat. Nici lui nu-i venea sa creada ca eu, o tipa foarte critica, il laud", ne-a spus prezentatoarea. (Dana Ciobanu)

Zoli vede cu un singur ochi

Zoli Toth de la Sistem a trecut cu bine de operatia cu laser pe care a suferit-o, luni, la unul din ochi. El a dorit sa faca aceasta interventie pentru a scapa de supliciul ochelarilor de vedere si al lentilelor de contact (pe acestea din urma le-a purtat sapte ani). Medicii i-au prescris lui Zoli "odihna la pat" timp de trei zile si l-au sfatuit sa nu-si solicite vederea in tot acest interval, mai ales ca deocamdata nu vede decat cu un singur ochi. (Roxana I.Ancuta)

"Gasca mea" a adus 23 de concerte pentru Hi-Q

In ultimele saptamani, cei trei Hi-Q s-au trezit bombardati cu cereri de concerte. "Suntem intr-un turneu neprogramat de recitaluri. Lumea vrea sa auda «Gasca mea», ultimul nostru hit. Suntem mandri ca, in ultimele doua saptamani, am vizitat mai mult de 10 orase, in care am sustinut 23 de concerte, cele mai multe la baluri ale bobocilor in licee si facultati. Electorale au fost mai putine, pentru ca politicienii ne cheama cu doua-trei zile inainte de eveniment si se intampla adeseori sa fim ocupati deja. Slava Domnului ca toti trei avem carnet de sofer si conducem cu randul", ne-a spus Florin. (Dana Ciobanu)

Zina Dumitrescu prezinta moda in Israel

Cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitrescu se va afla in Israel chiar de Ziua Nationala a Romaniei, pentru o prezentare de moda dedicata oamenilor de afaceri. Evenimentul se va desfasura in incinta Ambasadei Romane din Israel. De asemenea, creatoarea va fi prezenta si la Bucharest Fashion Week, care va avea loc intre 3 si 5 decembrie, o gala realizata special pentru Craciun. (Adrian Vaduva)

PICANT

Calin Goia are un mare regret. Acela ca nu a avut el norocul si inspiratia sa compuna piesa "Bohemian Rhapsody" a lui Queen. (R.I.A.)

Mihai Traistariu este atras doar de fetele "lipicioase", cuminti, alintate si foarte iubitoare. In nici un caz geloase! (R.I.A.)

La Gala "Femeile de succes ale anului", Andreea Esca se afla pe lista premiilor de excelenta. S-ar putea sa ramana in post, pentru ca la 1 Decembrie e si ziua PRO TV-ului. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden