x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

22 Noi 2004   •   00:00

23 NOIEMBRIE 2004

Premiul MTV l-a costat pe Ombladon 4.000 de euro

Ombladon s-a intors in tara de la Roma duminica, la ora 23:00. "Parazitul" a reusit sa obtina, cu "Romanian best Act" de la MTV Europe, cea mai importanta dinstinctie pentru rap-ul romanesc. In acest fel a fost recunoscuta si in Europa popularitatea de care se bucura acest gen in Romania. La Roma, Ombladon a fost surprins sa afle ca Parazitii, BUG Mafia sau Partizan sunt ascultati si de catre europeni. Castigatorul a acordat autografe fanilor sai, atat romani, cat si italieni. Despre Roma, rapper-rul a avut doar cuvinte de lauda: "Este imposibil sa nu fii impresionat de aceast oras, care este un adevarat muzeu de istorie in aer liber". In metropola italiana, "parazitul" a fost insotit de staff-ul sau, format din manager si inca doi prieteni, iar sejurul i-a constat in jur de 4.000 de euro. (Adrian Vaduva)

Pepe a amanat nunta cu Zavoranu

Pepe si Oana Zavoranu nu se vor mai casatori de Craciun, asa cum anuntasera initial. Nunta va avea loc totusi prin primavara. Cel putin asa a afirmat, ieri, viitorul sot. Sa speram ca evenimentul nu va fi amanat la infinit, asa cum multe cupluri de vedete au procedat si, care, pana la urma si-au spus "Adios!". Oana a declarat ca Pepe este gelos pe partenerul ei din film, Alexandru Papadopol: "Iubitul meu s-a schimbat la fata cand a aflat ca trebuie sa mimez, in serial, o partida de sex!". (Simona Ecovoiu)

Florentina Satmari a parasit TVR pentru National TV

Actrita Magda Catone va fi gazda unei noi emisiuni de divertisment a postului National TV, intitulata "Al Catone", ce va debuta in luna ianuarie. Si daca tot suntem la capitolul noutati, sa mai adaugam ca celebra realizatoare de emisiuni folclorice, Florentina Satmari, s-a transferat de la TVR in ograda postului National TV, unde, de pe 5 decembrie, se va ocupa de productia emisiunii "Album National": "Am hotarat sa plec din TVR, dupa 30 de ani de activitate. In ultima vreme ma simteam marginalizata, ma mai ocupam doar de Festivalul Callatis. Tot eu am ales si prezentatoarea noii mele productii de la National TV, in persoana Mariei Buza, actrita Teatrului National".

Fratii Micula mai au si ambitia de a lansa, tot pe 5 decembrie, televiziunea Favorit, dedicata muzicii populare. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Florin Calinescu o duce atat de bine la Pro Tv, incat isi indeamna telespectatorii sa priveasca "Duminica de duminica", pentru ca e in direct, nu o emisiune "conserva". (D.A.)

In fiecare dimineata, Laura Lavric merge pe jos patru ore. Ar putea sa participe la orice maraton. Fie si muzical, pentru ca are conditie. (D.A.)

Ducu Bertzi va lansa un album "duplex". "Cantece din Maramures" va aparea si in Romania, si in SUA. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden