x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

21 Noi 2004   •   00:00

22 NOIEMBRIE 2004

Banica Jr. isi pune fanii sa cante

Stefan Banica Jr. (foto) are o relatie speciala cu fanii sai. Cea mai recenta dovada in acest sens este concursul cu premii pe care l-a propus pe propriul site. Doritorii de bilete gratis in sectiunea VIP a Salii Palatului, pentru concertele de Craciun ale lui Banica de pe 17 si 18 decembrie, trebuie sa trimita la adresa concurs_banica@yahoo.com inregistrarea intr-o maniera originala a refrenului piesei "Am s-o astept mereu". Juriul e format dintr-o singura persoana: Banica Jr, iar premiile vor fi inmanate personal de vedeta. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site, dupa 1 decembrie. (Dana Ciobanu)

Catrinel Sandu a primit o papusa cu chipul lui Viziru

Vedeta postului National TV, Catrinel Sandu, si-a serbat sambata ziua de nastere, in prezenta a peste 100 de prieteni, printre care si fosti colegi de la Prima TV. Lucian Viziru a lipsit, dupa cum era si firesc, avand in vedere ca are o alta iubita. Numai ca un amic a avut proasta initiativa de a-i darui o papusa cu chipul lui Viziru. Catrinel a aruncat-o la cos, furioasa. Tortul sarbatoritei a cantarit 10 kilograme si a avut un metru latime. (Simona Ecovoiu)

Divertis lanseaza "Cine rade la urna"

Grupul Divertis a pregatit electoratului un CD amuzant, intitulat sugestiv "Cine la rade la urna. Umor de campanie", ce cuprinde stiri si interviuri, publicitate si lirica electorala. Albumul contine cele mai bune momente interpretate de comici, in ultimii cinci ani. CD-ul va fi pus in vanzare pe 29 noiembrie, la pretul de 150.000 de lei. (Simona Ecovoiu)

Cojocarita s-a inscris la masterat

Renumita cantareata de muzica populara, Matilda Pascal-Cojocarita si sotul ei, Stefan Cigu, au absolvit anul trecut Facultatea de muzica din cadrul Universitatii "Spiru Haret". Anul acesta, s-au inscris la masterat, mergand deja la primele cursuri ale sectiei de folclor. Ca sa nu fie singuri printre necunoscuti, Matilda si Fane au incurajat-o si pe colega lor Aneta Stan sa ii urmeze. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Cand se canta in emisiunea ei "Corazon latino", Oana Zavoranu se face si ea ca fredoneaza. Refrenele pieselor le mai nimereste, dar versurile nu le nimereste. (R.I.A.)

Vali Craciunescu traieste de patru luni o frumoasa poveste de dragoste. Despre noua lui iubita spune ca este si ea un fel de VIP, dar in domeniul financiar. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden