x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

19 Noi 2004   •   00:00

19 NOIEMBRIE 2004

Adelline a primit cadou o masina de 20.000 de euro

La cei 18 ani abia impliniti, Adelline se considera o fata fericita. Este nominalizata la categoria "Tanara generatie din muzica" la "Femeile anului 2004". A lansat, acum o luna, primul sau album, care ii poarta numele. De ziua ei a primit cadou o masina Hyundai Coupe galben, al carei pret de catalog este de 20.000 de euro. "Ma uit cu jind la ea. Abia am facut scoala de soferi si sper ca, in doua saptamani, sa-mi iau si carnetul, ca sa pot da o tura cu ea. Legal!", spune tanara cantareata. Adelline este eleva in clasa a XII-a la Liceul "George Cosbuc" si incearca sa impace scoala cu muzica si calatoriile. S-a plimbat prin toata lumea, impreuna cu mama ei, din Thailanda, Siria, Liban si Egipt pana in America de Nord. Ar vrea ca la anul sa ajunga si in Australia, dar pana atunci are de dat Bac-ul si examenul la Facultatea de Stiinte Politice. Asa ca nu lipseste de la scoala, ba mai si ia meditatii la filosofie si franceza. Intre timp, s-a apucat sa lucreze la al doilea sau album, pe care spera sa-l vada pe piata vara viitoare. (Dana Ciobanu)

Gyuri se vinde o data cu revistele de integrame

Ioan Gyuri Pascu, componentul trupei Divertis, a fost extrem de ocupat in ultimul timp. Pe langa filmarile la care a trebuit sa participe alaturi de colegi, Gyuri a fost plecat si in tara, intr-un turneu de promovare a ultimului sau material discografic "Joaca de-a joaca". Actorul-cantaret a avut concerte in Alba-Iulia, Oradea, Cluj etc. Capitala nu a fost uitata, astfel ca, pe 26 noiembrie, Ioan Gyuri Pascu isi va lua chitara sub brat pentru a ajunge la Laptaria lui Enache. Merge in deplasare pentru a sustine un concert cu doar doua zile inainte de alegerile generale. "Joaca de-a joaca" va aparea pe piata in aceasta luna. Albumul va fi vandut o data cu revistele de integrame, editate de Maxim Press. Joaca lui Gyuri se poate cumpara cu doar 75.000 lei. (Adrian Vaduva)

Jaf de 150 de milioane de lei la Cabaret

La mai putin de o saptamana de la spectacolul de lansare, trupa Cabaret, a carei lidera este Raluca Anastasiu, a fost jefuita in noaptea de miercuri spre joi, la fostul Cinematograf Flamura. Acolo aveau loc repetitiile formatiei. "Dupa o prima evaluare am aflat ca au disparut din sala un mixer, doua boxe, o chitara bas (nou-nouta), un acordeon, si acesta destul de nou, si un trombon. In plus, a fost spart un geam, iar hotii au facut focul pe scena din partiturile si carpele pe care le-au gasit in sala", spune Raluca. Cantareata este sigura ca un "prieten" a vrut sa-i faca un "bine". Din pacate, a reusit. Pagubele estimate: 150 milioane de lei. (Roxana I. Ancuta)

Nikos Koudounis le mareste sanii fotomodelelor cu heliu

Prezentatorul grec Nikos Koudounis, pe care cu siguranta vi-l amintiti de la Realitatea TV, a devenit personajul central al unui serial de comedie, intitulat "Irezistibilii". El va interpreta rolul unui medic estetician, care a inventat o noua metoda de a le mari bustul muierilor. Cum? Cu heliu. In serialul ce va debuta la Prima TV, pe 9 decembrie, de la ora 22:00, vor juca si zece fotomodele. Nikos face parte si din echipa de scenaristi, alaturi de alti doi colegi, iar regia este semnata de Mihai Niculescu. Echipa ar dori ca in episodul difuzat de Craciun sa apara si frumusica interpreta Anca Turcasiu. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Dupa ce a castigat un premiu la Targu-Mures pentru un scurt metraj, Piersic Jr va lansa un film, "Fix Alert", a carui regie o semneaza. (R.I.A.)

Adrian Despot e de trei zile tatal unui baietel. Impreuna cu sotia, s-a gandit sa-l boteze pe copil Toma. Un nume simplu, dar de sfant. (R.I.A.)

Corina Chiriac a trait s-o vada si pe renumita cantareata Luchi Marinescu cum isi scoate album la varsta de 65 de ani. Albumul "Best Of" contine 19 piese. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden