x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

17 Noi 2004   •   00:00

17 noiembrie 2004

Loredana face sport la concurenta cu fata ei

Click pentru a mari imaginea
Elena, fetita Loredanei Groza, s-a apucat de gimnastica, desi activeaza inca la gradinita. Deocamdata e la inceput, dar o pasioneaza ceea ce face si se viseaza deja la olimpiade. Mamica Lori nu e prea incantata, fiindca stie ca gimnastica de performanta are si… reversul medaliei, multe sportive avand ulterior probleme de sanatate. Cu toate acestea, a respectat decizia copilului. Ba mai mult decat atat, de ceva vreme s-a apucat ea insasi de sport. "Multa vreme n-am vrut sa aud de fitness. Mi se parea o activitate tare plicticoasa. Acum, insa, mi-am schimbat parerea, mai ales ca am si un profesor foarte bun". Antrenamentele sunt dure, au loc de patru ori pe saptamana si sunt facute pentru toate grupele de muschi. In cateva randuri s-a gandit sa renunte, dar Elena a molipsit-o cu dragostea pentru gimnastica. "E prea greu, de maine nu ma mai duc, mi-am spus de cateva ori. Dar fiindca am realizat ca ma simt mult mai bine din punct de vedere fizic, dar si psihic, continuu sa merg la sala aproape zilnic", ne-a dezvaluit Loredana. (Catalina Iancu)

Adelin Petrisor si-a luat cai putere de 5.500 euro

Adelin Petrisor, reporterul special al postului Antena 1, si-a cumparat un nou motor. Este vorba despre o superba motocicleta Ducati 750 sport, avand o capacitate de 750 cmc. Acesta a fost cadoul pe care si l-a facut singur la implinirea a 29 de ani. Si-a luat carnetul categoria A in acest an, in iunie, cu toate ca a fost "infestat" cu microbul pentru motoare in urma cu multi ani. Ducati este cea de-a doua motocicleta a reporterului, primul sau motor s-a decis sa-l vanda in viitorul apropiat unui prieten. Cu toate ca, de obicei, motociclistii sunt adevarati maniaci ai vitezei, Petrisor este foarte cuminte pe sosele. "Chiar daca am un motor foarte puternic, nu depasesc niciodata viteza legala. Pe de alta parte, iubesc senzatia pe care o ai atunci cand alergi cu o asemenea bijuterie", ne-a declarat vedeta Antenei 1. Probabil acesta este motivul pentru care sotia sa, Maria Coman, nu are nici un fel de problema in a se urca in sa. O motocicleta super-sport Ducati de 750, precum a reporterului special, costa in jur de 5.500 de euro. (Adrian Vaduva)

Animal X, devoratorii de distractie

Castigatorii categoriei "Best dance" la Premiile Industriei Muzicale Romanesti (2002) si ai primului premiu MTV la categoria "Cea mai buna trupa romaneasca" (2003), Animal X revin in atentia devoratorilor de muzica dance cu noul album "Fun Rapture" si un show incendiar. Vineri, 19 noiembrie, de la ora 19:00, Hiena, Vierme si Soparla va asteapta la Sala Polivalenta pentru un concert de trei ore si jumatate, in care ii au ca invitati pe Stand Up, DJ Optik si K-pital. Biletele costa 75.000 de lei si au fost puse in vanzare la Sala Polivalenta si in magazinele de specialitate. (Dana Ciobanu)

Dan Helciug, sofer pe autobuz

Premiera pentru Spitalul de Urgenta! Helciug & Co. au o piesa de dragoste, "Cantec din palma ta", pentru care tocmai s-a realizat un videoclip. Filmarile au avut loc in afara Bucurestiului, intr-un autobuz, iar Dan Helciug joaca rolul de sofer. "Scenariul imi apatine si este o poveste frumoasa - dragostea aratata sub diferite forme - cea violenta, pasionala sau infantila. In autobuz nu se afla decat poza iubitei mele. Eu ma indrept catre ea, cu autobuzul, dar nu voi ajunge niciodata acolo, pentru ca... asa este textul!". In afara de acest clip nou, baietii din Spitalul de Urgenta se pregatesc pentru un alt turneu, la Moscova, acolo unde, in curand, vor scoate si un album. (Roxana I. Ancuta)

Picant

Ilie Nastase recunoaste ca si-a cam pierdut indemanarea. A incercat sa faca o jonglerie cu mingea de tenis si a scapat-o pe jos.

Betty de la Etnic s-a suparat foarte tare fiindca Mihai Gainusa a numit-o "ilustra necunoscuta", in schimb, o stie foarte bine pe Denisa de la Bambi.

Oana Zavoranu se aprinde foarte repede. E de-ajuns sa vada o cana pusa pe masa mai la stanga decat voia ea, ca o si apuca toanele.
×
Subiecte în articol: antimonden