x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Superduet - Stefan Iordache & Monica Anghel

Superduet - Stefan Iordache & Monica Anghel

de Dana Andronie    |    13 Noi 2006   •   00:00
Superduet - Stefan Iordache & Monica Anghel

Pentru prima oara in Romania, un producator scoate un album muzical care are si un regizor artistic.

Interpreti: Stefan Iordache si Monica Anghel. Compozitor: Dani Iagnov. Textier: Andreea Andrei. Orchestratie: Ionel Tudor. Regizor artistic: Serban Marinescu. Producator: Pepino Popescu. Ce echipa!

Asadar, Stefan Iordache a "comis-o" din nou! Dupa Sanda Ladosi, actorul face duet cu Monica Anghel. Maestrul nu este un novice in arta muzicii. Pana acum, a facut cinci spectacole muzicale cu orchestra in fosa. In 1965, Stefan Iordache debuta in "Au fost odata doua orfeline", dupa celebrul roman "Cele doua orfeline" al lui Adolphe Philippe D’Ennery si Eug"ne Cormon. Era primul musical pe o scena de teatru din Romania, bineinteles! "Este un mare curaj pentru mine sa cant cu Monica. Are o voce fabuloasa!", ne-a spus Stefan Iordache. S-ar putea ca acest album sa insemne foarte mult si pentru Monica. Pana acum nimeni nu a "exploatat-o" la adevarata ei valoare!

Oricum, va fi un album minune pentru "reputatii" cantareti de pe piata muzicala mioritica. De altfel, este o lectie si pentru toti producatorii (cu casa sau fara casa). Nu-i putin lucru sa angajezi un regizor pentru un album muzical. Mai ales cand este vorba despre Serban Marinescu...

×
Subiecte în articol: antimonden ştefan