x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tehnici de agatat ale vedetelor

Tehnici de agatat ale vedetelor

08 Noi 2004   •   00:00

Cand vine vorba despre impresionarea unui reprezentant al sexului opus, fiecare om are anumite tehnici de cucerit. Am fost curiosi sa aflam cum se descurcau starurile din Romania intr-o asemenea situatie.

ADRIAN VADUVA

Noroc. De obicei, fetele roiau in jurul lui Temisan
Aurelian Temisan a fost dintotdeauna un rasfatat al femeilor. "In liceu, eu eram cel agatat de colegele mai mici sau mai mari decat mine. Deci, nu era nevoie sa-mi mai bat eu capul. Insa daca voiam sa cuceresc vreo fata, atunci apelam la tehnica mea preferata: indiferenta. Adica ma purtam cat mai rece in preajma posibilei partenere, insa nu exageram, pentru a n-o indeparta definitiv. Cred ca acesta este cel mai bun mod de a cuceri o tanara domnisoara. Oricum, deviza mea este «Efort minim, randament maxim»", ne-a declarat interpretul.

VARZA CU CARNE. Daca Aurelian Temisan a fost un adevarat Don Juan in liceu, Vali Craciunescu, in schimb, a fost "varza cu carne". Cu toate ca incerca sa "abureasca" fetele, de obicei un alt baiat era cel ce profita de munca lui. "Eram foarte slab la acest capitol. Abia cu inaintarea in varsta am inceput sa am mai mult succes la fete. Incercam doua-trei zile sa conving o domnisoara sa iesim in oras, si cand credeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior, atunci cand era de acord, in final se vedea cu alt baiat. N-am avut niciodata stofa de Casanova", a marturisit acordeonistul.

INTERMEDIAR. Anca Badiu, bruneta grupului Class, nu prea a fost pusa in situatia de a agata un barbat. Nu numai ca a avut o multime de admiratori, dar Anca crede ca o femeie nu trebuie niciodata sa faca primul pas, indiferent de cat de indragostita este de un barbat. "Totusi, daca imi placea foarte mult un baiat incercam sa aflu totul despre el: ce-i placea, daca era sau nu disponibil, ce locuri frecventa de obicei. Dupa ce terminam «munca de documentare», ma foloseam de o prietena, pe care o delegam sa-i atraga atentia asupra mea. Dar nu s-a intamplat de foarte multe ori sa apelez la o asemenea stratagema", ne-a spus Anca.

METODA

"Apelam la tehnica mea preferata: indiferenta. Ma purtam cat mai rece in preajma posibilei partenere, insa nu exageram" - Aurelian Temisan, interpret
×
Subiecte în articol: antimonden