x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Testamentul Ginei Lollobrigida a fost deschis. Cine îi moștenește averea de 10 milioane de dolari

Testamentul Ginei Lollobrigida a fost deschis. Cine îi moștenește averea de 10 milioane de dolari

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2023   •   22:25
Testamentul Ginei Lollobrigida a fost deschis. Cine îi moștenește averea de 10 milioane de dolari
Sursa foto: Hepta

Testamentul actriței Gina Lollobrigida a fost deschis, marți, Ea a decis să își împartă bunurile între fiul ei și asistentul personal Andrea Piazzolla.

Conform Corriere della Sera, ultima dorință a actriței care a murit pe 16 ianuarie 2023, la vârsta de 95 de ani, a fost ca jumătate din avere să îi revină fiului ei, Andrea Milko Skofic, iar cealaltă jumătate asistentului ei, Andrea Piazzolla.

Avocatul lui Piazzolla, Francesca Romana Lupoi, a declarat că asistentul actriței "intenționează să îndeplinească dorințele Ginei Lollobrigida în ceea ce privește, în special, promovarea imaginii sale și conservarea operelor sale artistice".

De altfel, Andrea Piazzolla, mâna dreaptă a Ginei Lollobrigida, aflat în centrul unei polemici cu familia actriței și judecat la Roma sub acuzația de eludarea unei persoane aflate în incapacitate, a fost protagonistul unui lung interviu la „Domenica in”. El a vorbit despre relația sa cu actrița, despre relația dificilă dintre Gina Lollobrigida și fiul ei, Andrea Milko Skofic, și despre controversata căsătorie cu spaniolul Francisco Javier Rigau. Cu fiul ei, a explicat Piazzolla, "relația nu a fost niciodată foarte ușoară. Milko avea o mamă foarte faimoasă, dar nu era numai a lui, ceea ce a cauzat unele probleme. Pe de altă parte, Gina a fost o femeie cu un caracter foarte, foarte puternic, nu a făcut niciodată compromisuri, a dat totul, a vrut maxim. Nu au reușit niciodată să se înțeleagă".

Potrivit Vanity Fair, actrița avea un patrimoniu de 10 milioane de euro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: gina lollobrigida testament