x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trandafirul îşi conduce Floarea

Trandafirul îşi conduce Floarea

de Anca Stanescu    |    03 Feb 2008   •   00:00

S-a îndrăgostit fără scăpare de o japoneză de culoare neagră. Ce exotic! Precizări: “japoneza” ultimul răcnet are 140 de cai-putere şi poate atinge 230 km/oră. Şi se cheamă Honda Civic.

140 de cai-putere


S-a îndrăgostit fără scăpare de o japoneză de culoare neagră. Ce exotic! Precizări: “japoneza” ultimul răcnet are 140 de cai-putere şi poate atinge 230 km/oră. Şi se cheamă Honda Civic. Iubăreţul este George Trandafir şi realizează ştirile sportive la radio InfoPro. Se pare că a fost dragoste la prima vedere: doar văzând-o George şi-a simţit inima pe jar. A decis pe loc să treacă de la stadiul de pieton la cel de şofer. Şi-a luat rapid carnetul. Chiar în ziua în care l-a primit a parcurs nu mai puţin de 150 de kilometri, pentru a testa posibilităţile noii lui achiziţii. A ales culoarea neagră, pentru că “negrul impune respect”.

 

I-a găsit maşinii şi un nume: Hana. “M-am uitat într-un dicţionar şi am văzut că Hana înseamnă «floare» în japoneză. Eu Trandafir, ea Floare... se pupă cât de cât”, a mărturisit el râzând. Fiind vorba de asemenea sentimente alese, proaspătul şofer nu

şi-ar înşela maşina nici măcar cu un jeep sau cu o limuzină. Mai mult, cei doi au în plan să parcurgă împreună întreaga Europă. Aşteptăm cu interes aventurile lor. Sperăm că relaţia va fi de lungă durată, dar, până la urmă, ce mai reprezintă (auto)jurămintele în ziua de azi?

×
Subiecte în articol: antimonden