x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trucul de frumusețe al Nicoletei Nucă. La ce a renunțat cantareata pentru a avea un corp perfect

Trucul de frumusețe al Nicoletei Nucă. La ce a renunțat cantareata pentru a avea un corp perfect

03 Oct 2017   •   14:31
Trucul de frumusețe al Nicoletei Nucă. La ce a renunțat cantareata pentru a avea un corp perfect

Nicoleta Nucă, artistă Global Records, este adepta unui stil de viață sănătos, din care nu lipsește sportul. Vedeta care are 11 tatuaje dezvăluie faptul că nu a ținut niciodată regim, iar în curând va împlini un an de când a renunțat la carne.

Nicoleta Nucă povestește cum a devenit vegetariană

De 9 luni sunt vegetariană, iar această schimbare în viața mea a fost mai mult un experiment personal, dar care îmi place mult, deși eu mă consideram o carnivoră înrăită. Am eliminat doar carnea din alimentație, consum pește și fructe de mare, ouă, puține lactate, fructe și legume”, cărora se adaugă bineînțeles apa și ceaiul verde. Ea recunoaște însă că nu este înnebunită după gătit, deși știe câteva preparate. „Când gătesc, merg la sigur cu pește și legume la cuptor”, se amuză cântăreața.

Nicoleta merge de asemenea la sală de două-trei pe săptămână unde lucrează cu precădere mușchii picioarelor, ai abdomenului și fesierii și urmează și cursuri de dans. Ea vorbește deschis și despre modificările corporale prin care a trecut, respectiv două operații. „La rinoplastie am recurs pentru că aveam o problemă medicală și totodată am intervenit și din punct de vedere estetic; iar sânii doar pentru că mi-am dorit această schimbare”, spunând că o altă modificare adusă înfățișării ei, pe care a îmbrățișat-o cu curaj, a fost „tunsoarea pixie, pe care mi-am dorit-o și cu care m-am simțit foarte bine”.

În privința îngrijirii de zi cu zi, Nicoleta, din a cărei geantă nu lipsesc niciodată pudra matifiantă și rujuri în diferite culori, spune că întotdeauna se demachiază înainte de culcare. De asemenea, „am grijă să mă hidratez cât mai mult și să dorm suficient”, considerând că acestea reprezintă pentru ea cele mai bune „tratamente” pentru ten.

×
Subiecte în articol: nicoleta nuca