x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Umezeala - Cocker vrea aer conditionat

Umezeala - Cocker vrea aer conditionat

de Libiu Mateescu    |    21 Sep 2005   •   00:00
Umezeala - Cocker vrea aer conditionat

Joe Cocker soseste astazi in Romania. Desi i s-a explicat ca temperatura este destul de scazuta, Cocker a solicitat, in cabina de la scena, instalatie de aer conditionat cu umidificator/dezumidificator.

Primaria Brasov nu s-a tinut de cuvant in legatura cu termenul-limita de finalizare partiala a lucrarilor de refacere a carosabilului pe Strada Republicii, principala cale de acces la arena Cerbului.
Cu doar cateva ore inainte de inceperea festivalului, strada arata ca dupa bombardament, spectatorii si starurile fiind nevoiti sa ajunga la scena pe strazi laturalnice. Surse din Politia Brasov confirma faptul ca accesul in Piata Sfatului va fi anevoios, necesitand eforturi sporite din partea agentilor care asigura ordinea. Firma Vectra, contractata de Primarie pentru refacerea partiala a carosabilului, intr-o luna, nu si-a respestat termenul de predare a lucrarii. Primarul George Scripcaru declara acum doua luni: "In masura posibilitatilor vom termina primul tronson al strazii, astfel incat sa se poata ajunge la festival pe aceasta strada". (Libiu Mateescu)

DIN TOLBA CERBULUI
  • n acest an, "Cerbul de Aur" poate fi vizionat si cu ajutorul telefoniei mobile. Posesorii de telefoane mobile 3G (reteaua Connex) si EDGE (reteaua Orange) au posibilitatea de a urmari live festivalul.
  • Concurentii straini au inceput sa soseasca de luni la Brasov. Prima venita a fost Nafsica din Grecia, impreuna cu echipa ei. Toti s-au declarat incantati de oras, chiar daca din cauza ploii n-au reusit sa se plimbe prea mult. Din pacate, calatoria unor concurenti nu a fost lipsita de peripetii. Jyaleen din Elvetia a constatat la aterizare ca nu i-au sosit bagajele.
  • Joe Cocker (foto) soseste astazi in Romania. Imediat dupa sedinta foto de la aeroport, acesta se va caza, impreuna cu echipa sa, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti. Impresarul acestuia a anuntat ca starul va lua masa la hotel, dupa care va pleca spre Brasov. Cu toate ca i s-a explicat ca temperatura este destul de scazuta, Joe Cocker a solicitat, in cabina de la scena, instalatie de aer conditionat cu umidificator/ dezumidificator. Si in eventualitatea in care hainele din bagajele artistului s-au sifonat in timpul calatoriei, acesta a solicitat, tot in cabina, o masa si un fier de calcat.
  • 15 persoane din staff-ul lui Joe Cocker vor parasi Romania joi dimineata, la ora 7:00, motiv pentru care au cerut ca micul dejun sa le fie servit in camera la ora 4:45. De asemenea, echipa lui Cocker a solicitat ca toate cardurile de acces in camere (de la Aro si Crowne Plaza) sa le fie aduse si inmanate la aeroport.
  • In spectacolul de deschidere a Festivalului Cerbul de Aur vor fi fachiri, acrobati si efecte pirotehnice. Initial, show-ul a fost conceput sa se desfasoare atat pe scena, cat si in Piata Sfatului. Insa, din cauza conditiilor meteo, organizatorii au renuntat la spectacolul din piata. (Dana Andronie)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden