x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Va vine sa credeti…?

Va vine sa credeti…?

12 Noi 2004   •   00:00

Nicu Constantin a vandut limonada si creveti. "Aveam 16 ani cand strigam: «Ia crevete, mai baiete, si bea bere pe-ndelete!». Copilaria mea a fost cu foamete. Mancam numai peste. Intr-o zi i-am zis mamei sa faca si un compot de peste…" Acum, dupa 37 de ani de actorie la Teatrul de Revista, Nicu Constantin este "artist al poporului ales", asa cum scrie pe cartea de vizita a acestuia.

MILA. Radu Gheorghe a ajutat cersetorii americani
MESERIE. Oana Sarbu a cantat si pentru puscariasi, si pentru mineri. "Ma duc unde are nevoie lumea de mine. Asta e meseria mea. Am cantat pentru handicapati, pentru puscariasi, pentru mineri. Cant si pentru 500.000 de lei, si pentru un milion de lei sau pentru 2.000 de euro."

Ce-i place lui Doru Isaroiu din Parlament la o femeie? "Sa fie blonda." De ce? "Pentru ca este mai usor de agatat." Ce iubeste? "Iubesc lesbienele si urasc homosexualii." Cata sinceritate!

GREUTATI. Miki s-a despartit de sot pentru ca acesta n-o lasa sa cante si o mai si batea. Dupa ce s-a pronuntat divortul, a amenintat-o chiar ca "o taie in bucati". "A trebuit sa ma duc la politie si sa depun plangere. Nu puteam sa discut deloc cu Ciprian. Acum era bun, imi cadea in genunchi, plangea si-mi pupa picioarele, si apoi se dadea la mine..." In 1991, Radu Gheorghe a plecat in SUA. Dupa cinci ani a reusit sa castige atat de multi bani, incat le dadea de pomana americanilor. "Viata nu este usoara in America, nici daca te nasti acolo. Am invatat limba engleza, mi-am luat un certificat de profesor si am predat la clasele I-VI, ca invatator, timp de trei ani. In Los Angeles am invatat alta meserie, de operator computere, si am lucrat intr-un studio de foto-video procesare. Castigam destul de bine. Dadeam de mila cersetorilor americani." (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden